2777
2789
عشقم همه بلدن فک نکنم کسی اینو بلد نباشع ولی خب طرف حالش بده خب که چی بیای یه همچین چیزی بنویسی بلفر ...

حرف اولتو قبول دارم ولی این همه تندروی لازم نیست

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف اولتو قبول دارم ولی این همه تندروی لازم نیست

چون زیاد دیدم از اینا.خودم شده چنبار تاپیک زدم حالم در حد چییی بده بعد طرف میاد از من غلط املایی میگیره 

اسم اون ادمو خر بزارم من گاو بزارم بیشور بزارم.خیییلی بدم میاد دست خودم نیست 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

استاتر من امشب حس کردم تو هیج وقت ازدواج نمیکنی هیچ وقت سر پیری یه مرد 70 ساله میاد خواستگاریت اونم ...

عزیزم اینجوری حرف زدن حتی شوخیشم خوب نیست 

باید برای بقیه دعای خوب کنیم تا خداهم برای ما سرنوشت خوب رقم بزنه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
اون که اومد بغلم کرد و بوسیدم ولی حرفی نزد که از دلم دراد منم هنوز تو دلمه و میخام ادامه بدم قهرو فع ...

همین بغل و بوس یعنی پشیمونی و عذر خواهی

مردا سختشون زبونی بگن ببخشید

تمومش کن بره دنیا دوروزه😍

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿