2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

481 بازدید | 13 پست

پسرم سه سالشه دکتر بهش قرص رسپریدون یک چهارم صبح و ظهر و شب داد ولی من از عوارضش میترسم حالا موندم چیکار کنم اگه کسی تا حالا به بچه اش داده تجربتون و بگید ممنون میشم دعا گوتون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاردرمانی و گفتار درمانی سرع شروع کن باید برسونیش ب پیش دبستان و دبستان

دکتر گفت یک ماه و نیم این قرص رو بهش بده اگه تمرکز کرد و آروم شد باید ببریش گفتار درمانی 

تونت سرچ کردم خیلی عوارض داره این قرص واسه همین خیلی میترسم 

عوارض قرص سرماخوردگی هم سرچ کن!!!

مزایاش بیشتر از معایبشه هر قرصی ی عوارضی داره اما دلیل نمیشه فرد مصرف نکنه!

عوارضش چی بود مثلا؟

[QUOTE=252964245]عوارض قرص سرماخوردگی هم سرچ کن!!! مزایاش بیشتر از معایبشه هر قرصی ی عوارضی داره اما دلیل نمیشه عوارضش مثل چاقی و افزایش قندخون و اینکه اعتیاد میاره تا همیشه باید بخوره واگه قطع بشه دوبار علائمش برمیگرده

[QUOTE=252964245]عوارض قرص سرماخوردگی هم سرچ کن!!! مزایاش بیشتر از معایبشه هر قرصی ی عوارضی داره اما ...

توصیه من اینه با ی دکتر داروساز مشورت کنی

انشاالله ب این روزای عزیز بچه ات سلامتیشو ب دست بیاره

توصیه من اینه با ی دکتر داروساز مشورت کنی انشاالله ب این روزای عزیز بچه ات سلامتیشو ب دست بیاره

ممنون عزیزم انشالله خدا عزیزات و برات نگهداره ♥️😘