2777
2789
عنوان

کسی میتونه جواب آزمایش بچمو بهم بگه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 61 پست
آره خونست میزارم تو دستگاه دوروز کافیه؟ میترسم آب بدنش کشیده بشه

پسر من یک هفته بود نترس چیزیش نمیشه خوب میشه حواست باشه زیر دستگاه ک میزاری روی چشماش رو بپوشونی گفتم شاید ندونی بهت بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم دوروز شیر خودمو نمیدم ببینم چجوری میشه

من هم شیر خودمو میدادم هم شیرخشک. اگه شیر خودتو قطع کنی هم شیرت کم میشه هم ممکنه دخترت مکیدن شیر خودت یادش بره. دکتر ب من گفت هیچ ایرادی نداره ک هردو رو بدی

و خدایی که برایم کافیست
چرا نباید بدی من میدم که

زمانی که تو دستگاه میذاری به ما دکتر گفت اگر بدین اشعه اش انگار با اون دارو نمیسوزه و نباید هیچ چیز گیاهی بهش بدین و اینا من اون دو روز ندادم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر من یک هفته بود نترس چیزیش نمیشه خوب میشه حواست باشه زیر دستگاه ک میزاری روی چشماش رو بپوشونی گفت ...

چشم بندش خیلی سفته اذیتش میکنه با دولا پارچه میبندم خوبه؟

من هم شیر خودمو میدادم هم شیرخشک. اگه شیر خودتو قطع کنی هم شیرت کم میشه هم ممکنه دخترت مکیدن شیر خود ...

آره مامانمم همین حرفو زد مجبور شدم شب بدم سینمو

همش داخل دستگاهه پس من کی بدم 

بعد اینکه خوب شد ا دستگاه اومد بیرون دیگه نخواست بره تو دستگاه 

اون قطره فقط ملین هست کار خاصی نمیکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

آزمایشش رو یا ببر دکتر یا واسه دکتر اسنپ آنلاین بفرست

اخه اینجا چی سرشون میشه با عرض معذرت

من آزمایش تیروییدمو کذاشتم همه گفتن وای تیرویید داری در صورتیکه وقتی نشون دکتر دادم چیزی نداشتم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....