2777
2789
عنوان

کسی میتونه جواب آزمایش بچمو بهم بگه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 61 پست
نگران نباش عزیزم مرتب زیر دستگاه بزار ،گرم نگهش ندار زردیش میاد پایین من هر دوتا بچه هام زردی داشتن ...

چیکبار کردی خوب شدن

من ۱۱روزه درگیرم با این وضعم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب میشه فقط وقتی مرخص شد زود به زود بهش شیر بده اگه شیرت کنه شیرخشک بخر بهش بده وگرنه دوباره زردی میگیره

یه دوهفته شیرخشک بدی چیزی نمیشه وزنم میگیره به حرف کسی گوش نده دوهفته بچه عادت نمیکنه

من تجربه داشتم بچم بعد ۳ روز مرخص شد شیرم کم بود دوباره زردی رف بالا بستری شد

نصیحتم خواهرانه بود

آره خونست میزارم تو دستگاه دوروز کافیه؟ میترسم آب بدنش کشیده بشه

گلم هر چی دکتر میگه گوش کن زود خوب میشه شیر زیاد بده آب بدنش کم نمیشه 

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

عزیرم حالتو درک میکنم دختر منم زردی داشت چه گریه ها ک نکردم طفلک مامانمم ک پیشم بود کلی ناراحت کردم. الآن همه ی بچه ها زردی دادن نگرانی نداره فقط تحت مراقبت باشه میاد پایین. من الآن میگم اگه میدونستم قراره بگذره اونموقع اصلا ناراحتی نمیکردم

و خدایی که برایم کافیست
خوب میشه فقط وقتی مرخص شد زود به زود بهش شیر بده اگه شیرت کنه شیرخشک بخر بهش بده وگرنه دوباره زردی م ...

توخونه بچه شیر خشک میدم میخام دوروز شیر خودمو ندم ببینم چی میشه 

چیکبار کردی خوب شدن من ۱۱روزه درگیرم با این وضعم

فقط مرتب زیر دستگاه بودن ، شیر زیاد میدادم به همراه ترنجبین 

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
آره تحت نظره خوب میشه حالا؟

بله 

خداروشکر کم خون نیست ماشاالله فتبارک الله 

منو دخترتون گروه خونیمون و RH مون یکیه 😁❤️انشالا همیشه صحیح و سالم باشه واسه خودش ی خانومی شه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

شیرخشک خیلی خوبه چون تعداد دفعات مدفوعش میره بالا من هم شیر حودمو میدادم هم شیرخشک الآن دخترم ۱۴ماهشه ولی شیر خودمو میخوره اینکه میگن شیشه بخوره دگ شیر خودتو نمیخوره درست نیس اصلا

و خدایی که برایم کافیست
آزمانش که میگرن من چند سال از عمرم کم میشه

دخترمنم ۲بار آزمایش دادیم

ولی آزمایشگاه دستگاه داره ک بدون خون گرفتن میزان زردیشو تشخیص میدن. من از دفعه سوم با دستگاه زردیشو گفتم بگیرن

و خدایی که برایم کافیست