2777
2789
عنوان

صندوقدارم ولی باید دسشویی بشورم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 38 پست

نقصر خودتونه...از روز اول شرح وظایف بگیرید ...همونو فقط بکنید.....من دیروز رفتم مصاحبه کاری شرکت ....گفتم شما ابدارچی ندارید گفت نه همه ظرفهای همدیگرو می شوریم...گفتم خداحافظ اینحا با استاندارد های من سازگار نیست....واسه پایه چرا حمالی کنم......دو تا حقوق بده باز می شه روش فکر کرد‌....

هر محل کاری شرح وظایف داره 

شما باید قبل شروع کار شرح وظایف کتبی رو درخواست کنید و مطالعه کنید 

الان دستشویی شستن جزو شرح وظایف اون محله و مسولیت داشتن از اول بگن 

این خودتونید که بسته به جایگاه و مهارتتون قبول میکنید انجام بدید یا ندید 

خیلی خانمها میکنن خیلی ها هم‌نمیکنن 

الان کار درست  اینه بگید بجز این مسائل چیز دیگه ای هم‌است یا نه ؟ و مکتوب کنید و اگر خواستید با خوش رویی و کامل انجام بدید . اگر نه هم کار رو ترک‌کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقصر خودتونه...از روز اول شرح وظایف بگیرید ...همونو فقط بکنید.....من دیروز رفتم مصاحبه کاری شرکت ... ...

الان نود و نه درصد شغلای خطی همین هستن .

دوست منم شیرینی سرا کار میکنه مسئول فروشه به اصطلاح همه کارا با خودشه برای چندرغاز که نصفشم میده کرابه رفت و برگشت

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
کاراش خیلی سخت بود نرفتم دنبال مدرکش اما برای مهمانداری دوجا اسم پر کردم خاستن برم سرکار بچم شیر خشک ...

چه خوب انشالله هر چه زودتر برین مهمانداری هواپیما باشه خیلی خوبه من اگه برم بهیاری به نطرتون بیمازستانها برمیدارن من امپول سرم زدن خونگیری و فشار گرفتن اینارو بلدم

عزیز دردانه ی خدا🌹
کاراش خیلی سخت بود نرفتم دنبال مدرکش اما برای مهمانداری دوجا اسم پر کردم خاستن برم سرکار بچم شیر خشک ...

بخاطر  امضاتون میتونم شغلم رو بهتون میشنهاد بدم که انجام بدید 

من خودمم حدود یکساله شاغلم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اصلا قبول نکن اون یه حقوق جدا داره.....بیا بیرون

اومدم بیرون ..‌همون موقع هم بهشون میگفتم  حتی بیرونم کنید من برا کسی چایی میوه نمیارم مگه آبدارچی هستم شهر ما کوچیکه به گوش کسی برسه درس خونده شده آبدارچی .....خیر سرم مهندس اون کارخونه بودم  

الان نود و نه درصد شغلای خطی همین هستن . دوست منم شیرینی سرا کار میکنه مسئول فروشه به اصطلاح همه کا ...

خب نکنید.....محکم بزارید گوه دونی بشه اما دست نزنید‌بگید هفته ای یه بار بگو خدماتی بیاد‌‌....من که وظیفه ام هر چی باشه همونو می کنم....

چه خوب انشالله هر چه زودتر برین مهمانداری هواپیما باشه خیلی خوبه من اگه برم بهیاری به نطرتون بیمازست ...

عزیزم مهماندار هواپیماکه نه مهماندار بیمارستان

بهیاری یه پروسه یک ساله داره من زیاد خوشم نیومد

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

اومدم بیرون ..‌همون موقع هم بهشون میگفتم  حتی بیرونم کنید من برا کسی چایی میوه نمیارم مگه آبدار ...

مهندس افرین.....من رفتم مصاحبه دیروز یارو خواست تخقیرم کنه...گفت اصلا چنین رشته ای وجود داره....؟گفتم بله مهم ترین گرایش ای تی ..شبکه است‌..شما چطور نمی دونید...بعد سریع گفتم خدماتی ندارید...گفت همه اینحا دوستانه ظروف همرو می شوریم....گفتم شرمنده من اینجا کار نمی کنم بهتره وقتم رو هدر ندم مزاحم نشم....وای طرف از حرص پرسید چرا مگه استاندارد شما چیه‌....گفتم شرکت حرفه ای تر با برخورد حرفه ای...گفت خدافظ ‌‌....خخخخ واقعا پایه می خواد بده فکر می کنه نوکر گرفته

میشه بیشتر توصیح بدید منم دنبال یه کار هستم

من نت ورکرم نماینده پنبه ریز

تو زمینه محصکلات بهداشتی زیبایی ارایشی سلامتیه

محصولات تخصص و برند هستن .

من تو خونه کار انجام میدم چون کار نت ورکه دیگه.مکان دست خودته .نیاز نیست بری جایی حمالی .بالاسر خونه زندگیت و بچههات

زمان هم دست خودته .هر موقع خاسنی کار میکنی تایمشو دست خودته

سرمایه هم دست خودته با هر چقدر بخای شروع میکنی

ثبت نام رایگانه.ـاموزش تخصصی پوست ومو بهت میدن  که اونم رایگانه.فقط،یه ادم میخاد که وایسه پا کار 

من خاک برسر دوستم سه سال پیش بهم گفت بیا گفتم نههههه .الان اون ماهی نه تومن از شرکت فقط،واریزی داره ولی همین الانم خداروشگر خیلی راضیم

خب نکنید.....محکم بزارید گوه دونی بشه اما دست نزنید‌بگید هفته ای یه بار بگو خدماتی بیاد‌‌....من که و ...

و من هم نموندم 

اومدم نت ورک شروع کردم 

زمانی که شروع کردم نه اعتماد بنفسی داشتم نه عرت نفسی نه دو ریال پولی تو جیب .اما الان خدا رو هزار مرتبه شکر اینقد  رشد شخصیتی داشتم که اطرافیانم فشنگ بهم میگن.حالا رشد مالیش به کنار دیگه

ارزومه روزی همه زنای سرزمینم بتونن قوی و مستقل باشن