2777
2789
عنوان

صندوقدارم ولی باید دسشویی بشورم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 38 پست
مرسی عزیزم از نت تحقیق میکنم 

خواهش،میکتم گلم موفق باشی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
و من هم نموندم  اومدم نت ورک شروع کردم  زمانی که شروع کردم نه اعتماد بنفسی داشتم نه عرت ...

دمت گرم....افرین پس خود ساخته ای...می شه بگی نت ورک چیه....منم به فکر این افتادم کار برای بقیه اشتباهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم....افرین پس خود ساخته ای...می شه بگی نت ورک چیه....منم به فکر این افتادم کار برای بقیه اشتبا ...

هزار درصد اشنباههه کار برای بقیه.اون تو رو اهرم میکنه تا خودش قویتر بشه

برای دوستمون توصیح دادم بالاتر خلاصه 

اینجا تصاعد هست چیزی که تو بازار سنتی نیست

الان لیدر ما درامد سیصد میلبونی داره.باورت میشه! من گنجایش،مغزم کوجیکه .اگه بچشمم نمیدیدم باور نمیکردم با کار حلال بشه همچین درامدی دراورد

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
هزار ددصد اشنباههه کار برای بقیه.اون تو رو اهرم میکنه تا خووش قویتر بشه برای دوستمون توصیح دادم بال ...

به نظرت ۱۰ میلیون دارم بندازم تو بورس؟!

دقیقا گل کاشتی....کار برای بقیه هدر دادن عمره

به نظرت ۱۰ میلیون دارم بندازم تو بورس؟! دقیقا گل کاشتی....کار برای بقیه هدر دادن عمره

نه 

چون من هم تو بورس،پول گذاشتم باختم

هم تو ارز دیجیتال

تو جفتشون هم ضررکردم ـتازه من همینجوری نزاشتم از،اهل فنش پرسیدم

میدونی بورس یا ارز دیجیتال به نظرم به  درد کسی میخوره که بیست و چهار ساعت پیگیر سیاست و بالا پایین شدناو حرف این رهبر و نتیجه اون برجام و و.....باشه.اعصاب فولادی میخاد 

من دوستله تو جفتشون هنوز سرمایه اولیه خودم بعد دوسال برنگشته که بکشمش بیرون

ممنون واقعا کمکم کردی...

خواهش میکتم

رفتم از،پرتفوم عکس،کرفتم که ببینی.این وضعیت همین الانم بعد دوسال .هنوز،سرمایه اولیم،چهار میلیون تو ضررم.چهارتوپن دوسال پیس،کجا .چهار تومن الان کجا.من که دیگه قید این پولو کامل زدم