بچه ها روز اول برا استخدام اومدم گفت فقط قبل اینکه کرکره رو بدی بالا یه دور سالن رو تی میزنی بعدش یخچال اگه کم و کسری چیزی داشت نوشیدنی میچینی بقیش همش نشستی پشت سیستم. بعد چند روز بعدش گفت همینجوری بعضی وقتا یه دستی ب دسشویی هم بکش با این تی همینجوری الکی یه تی بزن. الان باید چیکار کنم خیلی به کار نیاز دارم. الان خواهرش اومده بم میگه چرا دسشویی شسته نشده با اینکه خودش اینجا کار نمیکنه امروز اومده یه سر بزنه فقط
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کار برای دیگران همینه ....من مسئول فنی کارخونه بودم کلی کلاس رفتم غیر کار خودم باید دستمال میکشیدم برا مهمانشون چایی میوه میبردم در اصل بردگی هست دیگه .....
اخه به چه فیمتی! عزت نفس چی میشه!کار عار نیست ولی بشخصه حس خوبی ندارم
وقنی اینا رو میشنوم خیلی مطمیین تر و مصمم تر میسم به شغل خودم ادامه بدم
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)