2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23406 بازدید | 167 پست

سلام گلم بهتری؟ منم مثل شما سه سال درگیر تپش قلب و تنگی نفس سنگینی سر فشار خون بالا تیر کشیدن قلب دارم چندین بار پیش بهترین دکترا رفتم اکو کردن اما نتیجه ای نگرفتم و گفتن قلبت مشکل خاصی نداره اما من هر روزم داره با زجر میگذره تا سرپا میشم ضربانم زیادتر میشه محکم میکوبه الانم سیتی انژیو نوشتن برام بخاطر فشار خونم شما مشکلتون با سیتی آنژیو مشخص شد ؟

من بیهوش نمیشدم فقط اون حالات بود و خس میکردم الان بیهوش میشم منم سبکی سر رو داشتم  میتونه موث ...

سلام عزیزم خوبی؟منم علائم شبیه علائم استارتر هست یه عالمه دکتر رفتم و انواع اکو و نوار قلب ولی هیچی تشخیص ندادن هولتر هم بستم الان برام سیتی انژو کرونری نوشتن این مشکلی که شما میگین تو سیتی نشون داده میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم بهتری؟ منم مثل شما سه سال درگیر تپش قلب و تنگی نفس سنگینی سر فشار خون بالا تیر کشیدن قلب دا ...

فشار بالا خوب نسبت به من

فشار من ۶ روی ۴ ، ۵ روی ۳ونیم

حالت بیهوشی و کما

مدام اینجوری بودم

اصلا ضربان نداشتم انگار

حتی چونم میلرزید مخصوصا تو خواب

همش سردم بود جونم لرز داشت

همش سردردهای شدید و سبکی سر و سرگیجه مگه اینجور

وااای نگم برات😔

🌻🍃💕
فشار بالا خوب نسبت به من فشار من ۶ روی ۴ ، ۵ روی ۳ونیم حالت بیهوشی و کما مدام اینجوری بودم اصلا ...

من فشار خون و یه بارم سابقه بیهوش شدن و مدام تنگی نفس دارم تپش قلب دارم شما چکار کردی دارو میخوری ؟

عزیزم قربونت برم که جواب دادی خواستم ببینم شما مشکل قلبت چی شد تو سیتی آنژیو فهمیدن که مشکل عروق قلب ...

خدا نکنه جانا

توی سیتی انژیو تشخیص دادن که مشکل مادرزادی داره،

سیاهرگ و سرخرگ بجای اینکه از بالاسر قلب عبور کنن، از زیر قلب و داخل قلب رد شدن و دکتر گفت هیچ مشکلی نداره، فقط سعی کن ضربانت بالا نره، چون اگر ضربان خیلی بالا بره، قلب تند تند میزنه و اون رگها رو فشار میده چون از بین قلب رد شدن، جاشون تنگ میشه و خونرسانی سخت میشه.

ولی مشکل اصلی قلبم و علائم من اصلا بخاطر این مشکل مادرزادی نبود

🌻🍃💕
فشار بالا خوب نسبت به من فشار من ۶ روی ۴ ، ۵ روی ۳ونیم حالت بیهوشی و کما مدام اینجوری بودم اصلا ...

عزیزم چقد سخت بوده شرایطت کامل درکت میکنم منم خسته شدم هی از این دکتر به اون دکتر الانم سیتی آنژیو نوشتن نمیدونم مشخص میشه مشکلم یا نه 

خدا نکنه جانا توی سیتی انژیو تشخیص دادن که مشکل مادرزادی داره، سیاهرگ و سرخرگ بجای اینکه از بالاسر ...

بخاطر چی بود گلم ؟

شما سیتی آنژیو کردین گفتن که پیش بچه نباید برین یا چیزی نگفتن؟

و دکتر قبلیم اصلا تشخیص نداده بود و متاسفانه دیر فهمیدم و اقدام کردم وگرنه کار قلبم به اینجا نمیکشید.

قلبم بخاطر تعداد بیهوشی‌های زیادی که اخیرا داشتم، خیلی تحت فشار قرار گرفته و ضعیف شده،در واقع عمرش کوتاه شده و کیفیت و بازدهیش کم شده

🌻🍃💕
بخاطر چی بود گلم ؟ شما سیتی آنژیو کردین گفتن که پیش بچه نباید برین یا چیزی نگفتن؟

من کامل توضیح دادم براتون و توضیح دیگه‌ای ندارم در مورد مشکل مادرزادیم

چون اصلا چیز مهمی هم نبوده

اما حقیقتا متوجه سوال شما نشدم

پیش بچه نباید برم؟؟؟نفهمیدم

شاید اشتباه تایپ کردید

🌻🍃💕
و دکتر قبلیم اصلا تشخیص نداده بود و متاسفانه دیر فهمیدم و اقدام کردم وگرنه کار قلبم به اینجا نمیکشید ...

ای اف قلبت چنده؟ میبینی چه دکترایی داریم دیگه من که دیگه شهر خودمونو ول کردم میرم تهران تا حالا چند بار رجایی رفتم اکوهای مختلف اما هیچ کدوم دردمو نفهمیدن و هر روز دارم بیشتر عذاب میکشم دو ساله از این دکتر به اون دکتر الانم خدا خدا میکنم هر دردی دارم تو سیتی انژو نشون بده

من کامل توضیح دادم براتون و توضیح دیگه‌ای ندارم در مورد مشکل مادرزادیم چون اصلا چیز مهمی هم نبوده ...

تو سیتی آنژو اگه رادیو اکتیو باشه بخاطر اون مواد حاجبی که تزریق میکنن میگن پیش باردار و بچه کوچیک نباید بری اما نمیدونم سیتی آنژیو کرونری هم اینجوری هست یا نه