یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرخيدن بند ناف بدليل تكون خوردن جنينه و هيچ ربطي به مادر نداره حتي دكتر هم ميگه خوقع خواب لازم نيست بشيني و ميتوني اروم از اين پهلو به اون پهلو بشي يعني اول اروم به كمر بخواب دو ثانيه صبر كن بعد بچرخ به اون پهلو
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
من هفته ۶ یا هفت ایتا هستم کلا عادت کردم به شدت خودمو اینور اونور میکنم تو خواب و اینکه کیش میدم قسمت کمر و شکممو و از بس شدیده از دردش ار خواب بیدار میشم خیلی میترسم بچم چیزیش بشه دست خودمم نیست تو خوای ایجوری میکنم