2777
2789
عنوان

بابام نفهمید با ماشین بچه گربمون رو زیر گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 56 پست

بابات یک ساعته داره گریه میکنه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت یه بچه گربه اومده تو حیاط ما تکونم نمیخوره منم هیچی بش نمیدم بخوره تا بمیره

وای نه گناه داره 

با دستکش وردار ببرش بیرون و براش تو یه کاسه یه بار مصرف یه کم شیر بریز 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
مال خودتون بود یا تو خیابون بود؟ 

نه مال خودمون بود مامانش رو از بچگی بزرگ کرده بودیم خرداد سه تا بچه به دنیا آورد دوتاش رو گربه های نر کشتن تو این چند روز امروزم اینطوری شد واقعا دلم گرفته 

وای نه گناه داره  با دستکش وردار ببرش بیرون و براش تو یه کاسه یه بار مصرف یه کم شیر بریز

خب بزور میندازمش بیرون دوباره میاد

نگاشته میکنم حالم بهم میخوره

حیون خونگی ک نیست بره غذا پیدا کنه بخوره

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
نه مال خودمون بود مامانش رو از بچگی بزرگ کرده بودیم خرداد سه تا بچه به دنیا آورد دوتاش رو گربه های ن ...

اخی خدابیامرزه

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
نه مال خودمون بود مامانش رو از بچگی بزرگ کرده بودیم خرداد سه تا بچه به دنیا آورد دوتاش رو گربه های ن ...

مُرد‌ این یکی هم؟ مگه گربه ها همدیگه رو میکشن؟ 

حالا گربه ها زیاد بچه میارن اگه مادرشونو هنوز دارین

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اونوقت یه بچه گربه اومده تو حیاط ما تکونم نمیخوره منم هیچی بش نمیدم بخوره تا بمیره

چقد ظالمی گناه داره با یکم شیر از کسی کم نمیاد خدا همین وقتاس ک نگات میکنه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍