2777
2789
عنوان

بابام نفهمید با ماشین بچه گربمون رو زیر گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 56 پست
اینارو حتی به شوخی هم نگو 

واقعا اه و نفرین گربه میگیره

یه سریا میگن الکیه

ولی من دو نفر از اشناهامون سر کشتن و ازار گربه زنذگیشون عوض شد

حالا پدر شما از قصد نکرده

ارومش کنید.

به همین مادرش بیشتر برسید

حالا واسه ما بدتر،گوسفند دوقلو باردار بود رفت زیر ماشین که سایه بود شوهرم نمیدونست راه افتاد اون بدب ...

میدونی آدم وقتی خودش بزرگ میکنه واقعا وابسته میشه  ، من میگم کاش اگه قرار بود اینطوری بشه یکی دیگه زیرش میگرفت ولی بابام نه حالا یه عمر عذاب شد براش یه جوری رنگ و روش پرید آب آوردم گریه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اه و نفرین گربه میگیره یه سریا میگن الکیه ولی من دو نفر از اشناهامون سر کشتن و ازار گربه زنذ ...

اصلا این بچه با بقیه شون فرق داشت خیلی شیک و خانم بود اینقد با افاده راه می‌رفت کم می‌خورد آروم بود ... حیف

میدونی آدم وقتی خودش بزرگ میکنه واقعا وابسته میشه  ، من میگم کاش اگه قرار بود اینطوری بشه یکی د ...

حق دارید واقعا سخته ،ولی اتفاقه دیگه💔

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞
چرا شوخی کردم واقعا ینی گناه

خب آره ، اولا تو وجود خودت نهادینه میشه کم کم خشونت بعدش هم همه مثل خودت نیستن که یکی میخونه میگه عع خب انگار همه اینطورین بذار راحت حیوون آزاری کنم ، همه ی حرفا و کارامون حق الناس داره

اصلا این بچه با بقیه شون فرق داشت خیلی شیک و خانم بود اینقد با افاده راه می‌رفت کم می‌خورد آروم بود ...

همسایه یکی از اشناهامون از گربه بدش. میومد 

گربه هی میرفته پشت بوم خونشون

این یه روز گیرش میاره تو گونی اتیشش میزنه.

اشنامون قسم میخوره دو سه روز نشد کل خونه خودش اتیش گرفت و خاکستر شد.

وضع مالیشونم خوب نیس هنوز همونجور بدبخت مونده.

یکی دیگه هم فامیل شوهر خالم 

ک با پاش به گربه انقد لگد زد

.گربه ای ک هی میومد پیشش

تو معدن کار میکرد مرده

یک هفته بعد همون پاشو از دست داد

الان یک پا نداره.

پدر شما مرد شریفیه.

میدونم سختهه خیلی ولی دلداریش بدین

همسایه یکی از اشناهامون از گربه بدش. میومد  گربه هی میرفته پشت بوم خونشون این یه روز گیرش میا ...

بابام خیلی بهشون محبت میکرد ، دلم برای بابام میسوزه هیچ وقت روز خوش ندیده...امروز با همین گربه حرف می‌زد میگف تو نری ها پشت بوم گربه هه اذیتت میکنه تو همین جا بمون خودش براش اسم گذاشته بود جوجولی😅