2777
2789
45 روزه سینه راستم زخمه و خوب نمیشه، هرکاری بگین کردم، مرتب هیدرودرم میزنم همیشه چربه چربه، کلا سینه راستم بیرونه و آویزون😐 زخمشم یه جور خاصیه یه قسمت از نوکش کنده شده و گوشت زیرش پیداست، این رابطا بدرد میخورن؟ البته سینه ام نوک داره خیلی هم نوک داره! چون شنیدم رابط واس اونایی هستش که سینه شون نوک نداره خسته و کلافه شدم، از وقتی زایمان کردم جز چند باری که دخترم رو بردم دکتر از خونه نرفتم بیرون از ترس اینکه نمیتوتم سوتین ببندم و سینه ام باید آزاد باشه😢
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
یه ماه دیگه میخوام ب رم خونه بابام، 5ماهه نرفتم ولی اگه زخمم خوب نشه نمیدونم باید چکار کنم اونجا که نمیتونم همش سینه مو بزارم بیرون، یه وقتایی انقد کلافه میشم میگم کاش شیر خشکیش کنم و برم دکتر یه قزص بده شیرم خشک شه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم. استفادش خیلی سخته با دو دست باید رابط را بگیری ول نشه.ولی آره دردش کمتر میشه اگه بچه بتونه با رابط بخوره.من مشکل شما را داشتم همه کار کردم خوب نشد. آخر سر به گفته ی دکتر چهار پنج روز یکیش را دوشیدم و بهش دادم سریع خوب شد.وقتی یکیش خوب شد اون یکی را دوشیدم. دوشیدن سخته چهار ساعت بیشتر نشه فواصل بینش ولی خب راحت شدم بهترین راهکار بود
خدایا این روزها دلم سخت معجزه میخواهد
ن هیدرودرم بخر کرم شقاق سینه روزی س چهارباربزن نیازی ب شستنم نداره گیاهیه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
بچه ها توی بارداری باید چکار کنیم که بعدش سینه زخم نشه؟ عزیزم برای بعضیا جواب میده.ولی برای من نداد.امیدوارم توهم مشکلت حل شه
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
از ته دلم دعا میکنم زود خوب شی ...من که بچم شیر میخورد زخمام با درد کنده میشد از تو دهنش زخمارو در میاوردم ..میگن ماله اینه که کله هاله رو تو دهنش نمیزارین
خدایا هیچ وقت فراموشت نمیکنم......
ببین من دخترم خون استفراغ میکردازبس زخم سینم بزرگ بود انگارنوکش کنده میشددکترگف اول با اب گرم بشوربعدزیراب گرم یا سشوارماساژ بده شیرش خالی شه بعدکرم روبزن روزی س چهار بار واینکه ب سینه هات اصلا صابون نزن و زیادم نذارهوابخوره چون بدترمیشه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
یا روغن زیتون بزن یا عسل
کتاب صوتی 504 https://cafebazaar.ir/app/com.vocalfiveofour.honase/?l=fa *** آموزش طراحی تم تولد https://cafebazaar.ir/app/com.happyps.honase/?l=fa *** تقویت زبان با مقالات انگلیسی https://cafebazaar.ir/app/com.englisharticles.honase/?l=fa