2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورانی که کرونا گرفته بودم ...اون زمان اوج کرونا بود..

علائم بیماری زیاد بود .. دو هفته من و مادرم درگیر بودیم .. اولیش تنگ نفس بود ..تب های خیلی شدید جوری که جایی رو نمی‌دیدم ..بی حسی دست و پاهام ...سال ۱۴۰۰ بود ..یک روز سه بار تب شدید کردم .. ارزوی مرگ داشتم ...نصف شب یهویی تب کردم خیلی شدید بود ... هیچکس کنارم نبود ... حتی صدای قلبم رو شنیدم که ضربانش کندتر میشد .. تجربه نزدیک به مرگ بود ... خودم رو از بالا دیدم ... یعنی جسممو

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

شب اول جنگ باور کن صدای تپش قلبم یجوری بود که داشت گوشمو کر میکرد فکر میکردم آخرین شب دنیاست وای لعنت به اون روزا💔

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

شب سخت ک زیاد ولی ی شب  هر چی ب شوهرم گفتم بیا تو اتاق پیش هم بخوابیم نیومد کلا نمیدونم چ مرگش بود قهر نبودیم کلا ی مدت نمیومد پیش هم بخوابیم تو ی اتاق ن حالا کنار هم 

منم از تنها خوابیدن وحشت داشتم کلا خواب بد میدیدم تا صبح نخوابیدم دوسه شب اینطوری شد الان دیگه یاد گرفتم تنها میخوابم

برای همینه میگم همسراتون ب نبودنتون عادت ندین

اون شب من هم ترسیدم هم دلم شکست ک براش مهم نبود ترسیدن من اینم بگم ادم ناز نازو نیستما مثل مرد تا نصف شب بیرون کار میکردم ولی مشکلم توخونه و تنها خوابیدن بود و اینو میدونست

۵تیرشبی که تاریخچه اعلان گوشی شوهرم روداشتم چک میکردم دیدم توی روبیکابالای بیست تاتماس خانم فلانی درحال تماس وبرقراری تماس بعدشم یه پیام من خیلی دوست دارم🥰🥰😘 بااین متن واستیکرهاهنوزم که هنوزه دارم میسوزم خدالعنتشون کنه واگذارشون بخدا قبل اونم ۳سال پیش شبی که مجبورشدیم برای درمان مادرم روبزوربیمارستان روان بستری کنیم فقط دلم میسوزه که شوهرنامردم دید ماچقدرشکستیم چطورتونست این دردروبهم تحمیل کنه خداازش نگذره بحق حضرت زهرا

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
منم پدرم فوت شده حالتو میفهمم مغز استخونم تیر میکشه از غمش

خدا رحمتشون کنه🌹

خیلی سخته هنوزم منتظرشم بیاد🥲

خودشم یه ماه به مراسم عروسیم مونده بود رفت تا ابد حسرت خیلی چیزا موند رو دلم🥲🥲🥲

اول خیانت شوهرم.

دوم فوت برادر ۲۳سالم ک تازه ۳ماه بود داماد شده بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شبی که وقتی مامانم ک سرطان داشت  رو جواب کرده بودن واوردن خونه و تاصبح جون داد تن وبدنمو میلرزونه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.