45 روزه سینه راستم زخمه و خوب نمیشه، هرکاری بگین کردم، مرتب هیدرودرم میزنم همیشه چربه چربه، کلا سینه راستم بیرونه و آویزون😐 زخمشم یه جور خاصیه یه قسمت از نوکش کنده شده و گوشت زیرش پیداست، این رابطا بدرد میخورن؟ البته سینه ام نوک داره خیلی هم نوک داره! چون شنیدم رابط واس اونایی هستش که سینه شون نوک نداره
خسته و کلافه شدم، از وقتی زایمان کردم جز چند باری که دخترم رو بردم دکتر از خونه نرفتم بیرون از ترس اینکه نمیتوتم سوتین ببندم و سینه ام باید آزاد باشه😢
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
زخم سینه من اینطوری خوب شد باشیرم خوب مرطوبش میکردم یه تکه کوچیک نایلون سرش میذاشتم که خشک نشه برای هربارشیردهی با دستمال پاکش میکردم دوباره بعد از شیر دهی شیر میزدم و نایلون معجزه کرد برام
مامان من واسم هر چند روز یبار میزنه هی هم یاداوری میکنه که اولین باری که میخوام شیر بدم نوکشو با پنبه خیس کنم که زخم نشه خودشم انحام داده وقتی باردار بود
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
هیدرودرم انقد میزنم چکه میکنه میکنه ازم! اون یکی سینه ام هم زخم بود ولی خوب شد زود، زخم این یکی جوریه که کنده شده گوشت قرمز زیرش پیداست، دخترم رفلاکس هم داره میخوام اگه تا یه ماه دیگه خوب نشه قطع کنم شیرمو
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
من هم مشکل شما رو داشتم.اشک میریختم و شیر میدادم.هر کاری بگی کردم.آخرسر دکتر دخترم به دادم رسید یه پماد معرفی کرد که اونم نیاز به پاک کردن نداره.اسمش HPA lanolin هستش