2777
2789
عنوان

رابط نوک سینه واسه زخم نوک سینه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 38 پست
زخم سینه من اینطوری خوب شد باشیرم خوب مرطوبش میکردم یه تکه کوچیک نایلون سرش میذاشتم که خشک نشه برای هربارشیردهی با دستمال پاکش میکردم دوباره بعد از شیر دهی شیر میزدم و نایلون معجزه کرد برام
نگفتین میشه کاری کزد توی بارداری که بعدش زخم نشه؟؟
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نینا جان باید هر روز روغن زیتون بزنی و قبل اینکه بچه رو بار اول شیر بدی اول با پنبه خیسش کن
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
مامان من واسم هر چند روز یبار میزنه هی هم یاداوری میکنه که اولین باری که میخوام شیر بدم نوکشو با پنبه خیس کنم که زخم نشه خودشم انحام داده وقتی باردار بود
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
هیدرودرم انقد میزنم چکه میکنه میکنه ازم! اون یکی سینه ام هم زخم بود ولی خوب شد زود، زخم این یکی جوریه که کنده شده گوشت قرمز زیرش پیداست، دخترم رفلاکس هم داره میخوام اگه تا یه ماه دیگه خوب نشه قطع کنم شیرمو
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
فرزانه منم مثل تو کلی کرم میزدم.ولی اثر نکرد.از توی نوک سینم قشنگ یک تیکه کنده شده بود.
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
نینا چجوری خوب شد آخرش؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
دکتر گفت چند روزی نذار دهن بچه.بدوش و بده.منم شیرم کم بود.میدوشیدم ولی سیرش نمیکرد.مجبور شدم شیرخشک بدم.اخرش شیرخشکی شد.
حالا باز باردارم.از الان استرس اون روزای سخت شیردهی رو دارم.بدترین دردی بود که توی عمرم کشیدم
دعا کن برای این یکی دیگه زخم نشه.ازمن جفت سینه هام زخم شد برای پسرم.قشنگ میدیدم داره خون میخوره.وحشتناک بووود