45 روزه سینه راستم زخمه و خوب نمیشه، هرکاری بگین کردم، مرتب هیدرودرم میزنم همیشه چربه چربه، کلا سینه راستم بیرونه و آویزون😐 زخمشم یه جور خاصیه یه قسمت از نوکش کنده شده و گوشت زیرش پیداست، این رابطا بدرد میخورن؟ البته سینه ام نوک داره خیلی هم نوک داره! چون شنیدم رابط واس اونایی هستش که سینه شون نوک نداره
خسته و کلافه شدم، از وقتی زایمان کردم جز چند باری که دخترم رو بردم دکتر از خونه نرفتم بیرون از ترس اینکه نمیتوتم سوتین ببندم و سینه ام باید آزاد باشه😢
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
ببین من یه راه عالی بلدم برای خوب شدن زخم سینه. به دونه بخر چهار پنج تا دونه بنداز تو یه استکان با یه کم آب جوش بذار یهدخورده بمونه لعاب میده حالت ژله ای می گیره به خودش بعد با نوک انگشت یه کم بمال نوک سینه ات و لباس روش ننداز تا خشک بشه یا می تونی سشوار بگیری تا زودتر خشک بشه . وقتی هم می خوای به بچه شیر بدی لازم نیست بشوریش همونطوری بخوره بعدش دوباره از اون ماده بزن . دوسه روز اینکارو مرتب انجام بده خوب میشی یه متخصص اطفال این رو به من یاد داد و من زخم نوک سینه ام خیلی زود خوب شد
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
آخه مشکل اینه که اگه بدوشم نمیدونم چند سی سی باید بهش بدم چون همیشه از سینه خورده و معلوم نیست چقد میخوره
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
نینا من چون شیرم زیاده دو دلم، از طرفی هم زخم کلافه ام کرده زندگی ندارم از ترس سوتین بستن از خونه نمیرم بیرون، سینه م شده مث سینه پیرزنا آویزون شده قشنگ
من درکت میکنم خواهرم طفلی تا مغز استخونش میسوخت وقتی شیر میداد.کلا نوک سینه از زیر کنده شده بود اویزون بود.هر کاری که فک کنی کرد چواب نداد.اخرم بچه رو از شیر گرفت.
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
فرزانه جون منم همین مشکلو داشتم وحشتناک بود. البته اخرشم چون شیر کم دادم شیرم کم شد. الان شیرخشک کمکی میدم. ولی زخم سینم خوب شد بعد یه ماه. روزی سه دفعه پماد جنتامایسین می زدم. معجزه کرد واسم