2777
2789
عنوان

رابط نوک سینه واسه زخم نوک سینه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 38 پست
ببین من یه راه عالی بلدم برای خوب شدن زخم سینه. به دونه بخر چهار پنج تا دونه بنداز تو یه استکان با یه کم آب جوش بذار یهدخورده بمونه لعاب میده حالت ژله ای می گیره به خودش بعد با نوک انگشت یه کم بمال نوک سینه ات و لباس روش ننداز تا خشک بشه یا می تونی سشوار بگیری تا زودتر خشک بشه . وقتی هم می خوای به بچه شیر بدی لازم نیست بشوریش همونطوری بخوره بعدش دوباره از اون ماده بزن . دوسه روز اینکارو مرتب انجام بده خوب میشی یه متخصص اطفال این رو به من یاد داد و من زخم نوک سینه ام خیلی زود خوب شد
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
آخه مشکل اینه که اگه بدوشم نمیدونم چند سی سی باید بهش بدم چون همیشه از سینه خورده و معلوم نیست چقد میخوره
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شیر خشک خیلی بده؟؟ این همه بچه شیر خشک خوردن
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
رابط سینه چه مارکی خوبه؟
نینا من چون شیرم زیاده دو دلم، از طرفی هم زخم کلافه ام کرده زندگی ندارم از ترس سوتین بستن از خونه نمیرم بیرون، سینه م شده مث سینه پیرزنا آویزون شده قشنگ
اخخ عزیزم درکت میکنم.آدم واقعا روحیش داغون میشه.منم جفت سینه هام یه مدت طولانی بدون سوتین و آویزون بودن.انشاالله زود زخمت خوب شه گلم
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
من درکت میکنم خواهرم طفلی تا مغز استخونش میسوخت وقتی شیر میداد.کلا نوک سینه از زیر کنده شده بود اویزون بود.هر کاری که فک کنی کرد چواب نداد.اخرم بچه رو از شیر گرفت.
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
فرزانه جون منم همین مشکلو داشتم وحشتناک بود. البته اخرشم چون شیر کم دادم شیرم کم شد. الان شیرخشک کمکی میدم. ولی زخم سینم خوب شد بعد یه ماه. روزی سه دفعه پماد جنتامایسین می زدم. معجزه کرد واسم
دخترم همه زندگیمه💖💖💖