یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخواستم تو استیل بپزم ،اگه تو روحی خوشرنگ بشه که میریزم تو روحی
من سالی حداقل ۱۲تا۲۰کیلومربابه درست میکنم تاسال دگش دارم غیراونایی سوغات میدم یابرابجیم باید درست کنم شب خردمیکنم مثلا ساعت ۹می زارم روپلوپزباشعله کم صبح پاشدم میرم سراغشون حالاطول شب اگرهمسرم یاخودم بیدارشیم یکی دوبارهمشون میزنیم اینقدرخوشرنگ وخوش طعم میشن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
به رو طبق سلیقه خودت خردکن من قاچ میکنم اون هسته هاشوبگیرخشک کن براسرماخوردگی یاگرفتگی صداعالیه بعد به پوست گرفته قاچ گرفته شده روبشور بذارروشعله بذارجوش اومدشعله کم کنه یواش یواش تغییر رنگ میده شکراضافه کن دمکنی روبذار یکی دوبارشکرشوچک کن اندازه باشه یاابش کم نشده باشه خوب خوشرنگ شداگراب داشت یکم شعلشوبیشترکن چندتاچوب دارچین بنداز و کمی ازاب مرباروبریزته بشقاب سردشدبشقابتوکج کن اگرسریع نریخت خاموشش کن بادم کنی بذارخنک شه موقع میکشی تو ظرف چوب دارچینابردار
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
از اول شکر میزنید یا بعد از پخته شدن به شکر اضافه میکنید؟
نه اواسط پخت میزنم