2777
2789
عنوان

دوباره پریود شدم

1689 بازدید | 40 پست

چند روز پیش هاله دیدم تو بی بی هام و علایم داشتم

ماه چهارم اقدامم بازم نشد خیلی دلم گرفته صب رفتم بی بی بزنم دیدم پری شدم کلی دلم شکست و خدایا چرا منو نمبینه چرا صدامو نمیشنوه 

جز با شما ها نمیتونم با کسی درد و دل کنم و بگم چی تو دلم میگذره،دلم میخاد بمیرم 

دیگ خسته شدم نمیخام دیگه اقدام کنم لااقل نشه میگم خودم نخواستم ن اینکه همش در هرحال اقدام کلی نذر و نیاز بعدم پری شی حالم بده بچه هاااا دارم خفه میشم از گریه😞😞😞😭😭😭😔😔😔

♥️

سنت خیلی کمه برای مادر شدن !

این همه عجله برای چیه ؟؟؟؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان اینارو دارم تایپ میکنم دارم زار میزنم 

همیشه از همین میترسیدم ک بچه دار نشم ،خدا دیگه منو نمیخاد نمیخاد من حس مادر شدن تجربه کنم هر ماه کلی امید میده بهم آخر سرم پری میاد سر موقع و هیچی ب هیچی 

♥️
سنت خیلی کمه برای مادر شدن ! این همه عجله برای چیه ؟؟؟؟

تو بی بی هام هاله دیدم دیشب از دهنم در رفت ب شوهرم گفتم و کلی ذوق کرد الان صب رفتم یکی دیگه بزنم دیدم شدم 😭دنیا رو سرم خراب شد

♥️

اسی خودتو ناراحت نکن.بخدا من یسال بود تو اقدام بودم جواب نمیگرفتم.دیگ دکترمم ناامید شده بود ازم.گفت اگ این ماهم جواب نگیری باید بری مرکز ناباروری.بخدا قسم همون ماه باردار شدم.خودم باورم نمیشد.ک باردارم.داشتم خودمو آماده میکردم ک برم مرکز ناباروری.ببین باید ازاون بالا سری بخای ک هروقت وقتش شد مطمعن باش بهت میده.تازه من دوقلو باردار شدم دکترم کففففف کرده بود.خداااباید بخاد واست

چهار ماه عروسی کردم

😐😐😐😐😐

چی به تو بگم آخه

بچه جون نکن

خدا دوست دارع باورکن

بزار ۲سال دیگه برا اقدام

زودع بقران

هرکسی راهمدم غم های تنهایی مدان                                       سایه همراه تومی آیدولی همراه نیست✨️🤍
اسی خودتو ناراحت نکن.بخدا من یسال بود تو اقدام بودم جواب نمیگرفتم.دیگ دکترمم ناامید شده بود ازم.گفت ...

منم از همین ناراحتم چرا برا من نمیخاد مکه من چ فرقی با بقیه دارم مخصوصا ک هم خودم هم همسرم عشق بچه ایم 

ناراحتم چرا نمیخاد برای من دلم داره میترکه از درد این ماه خیلی امید داشتم دیگه نمیخام ن دعا میکنم ن اقدام اکه میخاست بده تا الان داده بود وقتی میبینه انقد دارم زجر میکشم

♥️