2777
2789

سلام دوست جونیا میشه کمکم کنید ؟

من و همسرم یک ساله که برای بارداری اقدام کردیم ، اما به کسی یچزی نگفتیم حتی به پدر و مادرمون چون فکر کردیم که این یه چیز شخصیه ، و اگر بگیم تو کل فامیل پخش میشه و بعدش نمیشه از سوالای بیشتری که می پرسن جلوگیری کرد .هم اینکه اگه یه وقتی بچه دار نشدیم ، دیگه خانواده هامون غصه نمی خورن . مشکل من اینه که وقتی وارد مهمونی میشیم یا تو یه جمعی قرار می گیریم همه به ما حمله می کنن که چرا بچه دار نمیشین یا مدام سوال می پرسن چرا بچه نمی خواین . بعضی تیکه و متلکاشون خیلی دلم رو درد میاره . نمی دونم چطوری جوابشون رو بدم که هم محترمانه باشه و هم ناراحت نشن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم حتماً میگم سوالتون شخصیه ،جواب نمیدم 

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

همه همینن عزیزم والا ما هنوز یسال نشده عروسی کردیم میپرسن کی بچه دار میشید و ...

واقعا یچیز شخصی و خصوصیه ک ربطی بکسی نداره

من کسی بپرسه میگم ببینیم خدا چی میخواد یا یجور میپیچونم بحثو عوض میکنم با کسی ک راحتم اگ بپرسه میگم عه نمیدونستم اجازه اقدام داریم حالا ک گفتی با شوهرم درمیون میذارم دیگ طرف خودش میفهمه فضولی بوده حرفش....