2777
2789
عنوان

ازشوهرم بدم میاددیگه

136 بازدید | 9 پست

باشوهرم دعوام شد همین الان اومدم رومبل دراز کشیدم گریه میکنم.دیشب عروسی دوست صمیمیم بود زودزنگ زده میگه بیابریم خونه اومدم بیرون تومحیطی ک زنومرد هستن بامن دعوا میکنه تن صداش پایین بود ولی مشخص بود ک دعوا میکنه حس کردم بعضیا ک اونجا بودن فهمیدن دوبار توعصبانیت بهم گفت گوه خوردی امشبم گفتم اخرین بارت باشه جایی ک کسی هست اونطور رفتار کنی جوابمونداد حرصی ترشدم هی گفتم مگه باتونیستم فهمیدی؟؟گفت ن بامن نیستی این یعنی حوصلتوندارم .بهش گفتم تو بخاطر دوستت ک میخواست باما بیاد گفتی زودبرگردیم میگه زر اضافی نزن اینطور نبوده.منم بهش گفتم تازه یکساله ازعروسیمون میگذره ولی خستم ازت ازچشمم افتادی ارت بوم میاد اومدم بیرون ازاتاق هیچی نگفت.خیلی خیلی ناراحتم هرروز داره به بی ادبیش اضافه میشه اصلنم ابراز پشیمونی نمیکنه امشب از چشمم افتاد🙂حسم بهش خیلی کم شده حتی رابطه ی جنسیمونم یه مدته خیلی کمتر شده کلا هیچ مهارتی تو تحریک کردن من نداره فقط میخواد کارشوبکنه اینم اضافه کنم که تازه یک ساله ازدواج کردیم):

هعییییی...... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حیف تازه بعد یکسال...دوست بودین یا سنتی؟ قبل ازدواجم همینطوری بود؟

دوست بودیم پسرداییمه ن تودوستی اینطور نبود ولی نامزدی کم کم شروع شد یهو یه هفته ک قهربودم خبری ازم نمیگرفت میگفت ازقهر بدم میاد.خب مرد حسابی من باتو قهرنکنم ک نازمو بکشی برای کی قهرکنم اخه

دوست بودیم پسرداییمه ن تودوستی اینطور نبود ولی نامزدی کم کم شروع شد یهو یه هفته ک قهربودم خبری ازم ن ...

همینو بگو :/

ولی اوایل زندگی همیشه از این سوتفاهم ها هست

معمولا دو سه سال اول جنگ و جدال بعدش آروم میشه

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
همینو بگو :/ولی اوایل زندگی همیشه از این سوتفاهم ها هستمعمولا دو سه سال اول جنگ و جدال بعدش آروم میش ...

من خیلی اروم تر و صبور تر شدم نسبت به رفتاراش ولی اون پرخاشگر و بی اهمیت تر نسبت به من فکرمیکنه هرچی میگه هیچی نمیگم باید ادامه بده روعصابمه

من خیلی اروم تر و صبور تر شدم نسبت به رفتاراش ولی اون پرخاشگر و بی اهمیت تر نسبت به من فکرمیکنه هرچی ...

اگه خیییییلی داری اذیت میشی یه مشاوره تک نفره برو ببین چی میگه

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂