2777
2789

دخترم سال اینده ازمون تیزهوشان داره الان باید کلاس تست بره شوهرم با کلاس مخالفه همش غر میزنه که هزینه الکی هست.. هر چی بهش توضیح میدم که برای قبولیش نیازه.. باید کلاس بره قبول نمیکنه.. ترم اول رو با هزار مصیبت فرستادم نصف شهریه رو شوهرم دادم یه چیزی هم خودم پس اندازم داشتم دادم... الان که ترم بعدی شده میگه نمیخواد بره... هر سری که معلمشون بابت هزینه کتاب و جزوه پیام میده اون شب فقط استرس گفتنش رو به همسرم دارم دیگه از این شرایط خسته شدم نمیتونم هر سری پافشاری کنم.. دیگه امروز گفت نمیخواد بره من هزینه نمیدم منم گفتم دیگه تمومش میکنم به معلمش میگم دخترم نمیاد... در ضمن خودم خانه دارم و اینکه دخترم هم خودش دلش میخواد ادامه بده کلاسشو... ولی صبرم دیگه تموم شده.... ممنون میشم راهنماییم کنید

شاید یه روزی دلم شاد شد

من هرچی تیزهوشانی دیدم کلاس نرفته

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیزهوشان چی داره ک میخواد بره من از کلاس شیشمی تا امسال ک میرم دانشگاه تیزهوشان خوندم چیز جالبی نداره 

من یه دختر خوشبختم به دو دلیل اولش داشتن مامان بابای پایه، دومش پوست عالی و دماغ خوب، شاید اگ تک فرزند نبودم خوشبخت تر هم میشدم😊 اینم بگم ک من خوشم از چیزای دینی نمیاد پ لطفا وقتی چیزی میگم ک خوشت نمیاد ریپلای نکن وقتی خودت عاشق خدای عاشق امام های و....  دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن 

ب عنوان ی دانش اموز ک با همهههه اینا سرکار و داره کنکوریه میگم

حق باشوهرته فقط کتاب بگیر بخونه کلاس لازم نداره باور کن من کنکوریم مشاورای رتبه برترم میگن تههههه کلاست باید دوتا باشه  اونم اگر خیلی وااااجبی://

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
ب عنوان ی دانش اموز ک با همهههه اینا سرکار و داره کنکوریه میگم حق باشوهرته فقط کتاب بگیر بخونه کلاس ...

😂منم تو جوشم الکی میگن لازمه من خودم سمپاد رو از بدترین مدرسه بدون یدونه کلاس قبول شدم ولی برا کنکور جوابگو نیست

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

تیزهوشان واقعا آش دهن سوزی نیست

اگه دخترت تیزهوش باشه نیاز به کلاس تست نداره همینجوری باید قبول بشه

اما اگه به ضرب و زور کلاس تست بخواد قبول بشه، بعدا اذیت میشه

من داداشم تیزهوشان بود

خودم نمونه دولتی

خواهرم نمونه مردمی 

من و برادرم به اندازه خواهرم موفق نبودیم!!!!!!

آرامش دخترت از هر چیزی مهمتره

عذابش نده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
اونا که به تو نمیگن عزیزم از من بپرس

خواهرم هم فرزانگان درس خونده

هم امسال نمونه دولتی با نمره بالا قبول شد

شهر محل زندگیشون تیزهوشان نداره حتی داشت هم نمیذاشتیم بره

جو تیزهوشان افتضاحه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خواهرم هم فرزانگان درس خونده هم امسال نمونه دولتی با نمره بالا قبول شد شهر محل زندگیشون تیزهوشا ...

نگو و من خودم معلمم عزیزم تمام رتبه برترهای کنکور از این مدارس هستن جوشم خوبه 😉

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
میشه بگی چه کتابی ؟ چه ناشری؟ 

کتاب تست منظورم بود

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
خواهرم هم فرزانگان درس خونده هم امسال نمونه دولتی با نمره بالا قبول شد شهر محل زندگیشون تیزهوشا ...

درسته جو اخلاقی خیلی بدی داره

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)