2777
2789
عنوان

به خاطر کلاس تست دخترم همیشه با شوهرم دعوا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 21 پست
نگو و من خودم معلمم عزیزم تمام رتبه برترهای کنکور از این مدارس هستن جوشم خوبه 😉

عزیزم 

۱۰ تا رتبه برتر از تیزهوشان هستن

۱۰۰ تا رتبه ۱۰ تا ۱۱۰ از عادی

همگیشون هم پزشکی تهران قبول میشن!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عزیزم  ۱۰ تا رتبه برتر از تیزهوشان هستن ۱۰۰ تا رتبه ۱۰ تا ۱۱۰ از عادی همگیشون هم پزشکی تهران ...

باشه فقط برو رتبه های برتر امسال رو ببین اکثریت از مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی بودن  .بزن گوگل واست میاره .قبولی مدارس دولتی دیگه به درد خودشون میخوره .من خودم معلمم ودر جریان هستم عزیزم چه خبره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  ۱۰ تا رتبه برتر از تیزهوشان هستن ۱۰۰ تا رتبه ۱۰ تا ۱۱۰ از عادی همگیشون هم پزشکی تهران ...

بیا عزیزم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
تیزهوشان چی داره ک میخواد بره من از کلاس شیشمی تا امسال ک میرم دانشگاه تیزهوشان خوندم چیز جالبی ندار ...

عزیزم بهترین معلمان و امکانات واسه تیزهوشانه.. مدرارس غیرانتفاعی یه عالمه پول میگرن اخرشم هیچی به هیچی دولتی هم که از اون بدتر 

شاید یه روزی دلم شاد شد
تیزهوشان واقعا آش دهن سوزی نیست اگه دخترت تیزهوش باشه نیاز به کلاس تست نداره همینجوری باید قبول بشه ...

دخترم خودش دویت داره قبول بشه ولی ادمی هم نیس که یه سر درس بخونه کار کنه فقط باید یکی راهنماییش کن یکی ازش درس بخواد تا این انجام بده یه وقتایی میگه مامان بیا کنارم باش باهام کار کن با من تمرین کن... فقط همراه میخواد... با معلمشم خیلی حس راحتی داره.. همینم باعث شده تا اینجا جا نزنم پشت کارشو بگیرم

شاید یه روزی دلم شاد شد
ب عنوان ی دانش اموز ک با همهههه اینا سرکار و داره کنکوریه میگم حق باشوهرته فقط کتاب بگیر بخونه کلاس ...

کتابی که نتونه حل کنه چه فایده.. توی کلاس های تست کلی فرمول و راه حل و میابر بهشون یاد میدن... چون سرعت عمل هم مهمه

شاید یه روزی دلم شاد شد
عزیزم بهترین معلمان و امکانات واسه تیزهوشانه.. مدرارس غیرانتفاعی یه عالمه پول میگرن اخرشم هیچی به هی ...

ن فک میکنی انقدر مدرسه غیر انتفاعی هست ک از تیزهوشان بهترن

من یه دختر خوشبختم به دو دلیل اولش داشتن مامان بابای پایه، دومش پوست عالی و دماغ خوب، شاید اگ تک فرزند نبودم خوشبخت تر هم میشدم😊 اینم بگم ک من خوشم از چیزای دینی نمیاد پ لطفا وقتی چیزی میگم ک خوشت نمیاد ریپلای نکن وقتی خودت عاشق خدای عاشق امام های و....  دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن