2777
2789
ولی خوبه شیو شدی کلا😂🤝🏽

شیو نطلیبده مراده ها؟؟😂😂😂😂

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

اینجانب اعتراف میکنم دیروز سه تا شکلات رو یک جا خوردم😐 اونقدر خوب بود

پریروز هم دور از چشم مامانم بادوم زمینی خوردم 😑 من بچه ی مثبتیم😂

از عصبانیت بغضت بگیره میدونی یعنی چی؟:)🌚🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تا دو روز بعدش پنگوئنی راه میرفتم  مامانم که شنید ترکید از خنده من گریه میکردم اون میخندید ...

😂😂

تو اون دورانم اکثرا شیو نمیکنن چون بچن دیگ...در نتیجه اتیش گرفتی😂😂😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
اینکه اولین بار که خواستم لاک بزنم با شابلون روی دستم هم زدم  بعد عین اسکلا رفتم بیرون

😂😂😂😂😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
😂😂 تو اون دورانم اکثرا شیو نمیکنن چون بچن دیگ...در نتیجه اتیش گرفتی😂😂😂

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 😐😂

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

من تنها کاری ک میکردم ۷سالم بود همیشه میرفتم تو حموم سیبیلامو با ژیلت میزدم اونقدرم نبودا ولی خب حساس بودم یه بار محکم کشیدم خون اومد مامانم اومد دید میخواس کلمو بکنه☹️

یه اعتراف 😑

من وقتی سوم میخوندم یکی از همکلاسیام با جامدادی فلزی زده بود تو صورتم من هیچ کاری نکردم ولی رسیدم خونه به همه گفتم منم اونو زدم بهش فحش دادم😂😐

از عصبانیت بغضت بگیره میدونی یعنی چی؟:)🌚🖤
سیبیلا و موهای دستامو قیچی میکردم. هرکی هم می‌پرسید کم شده میگفتم نه همینطوری بود😐

جررر منم وقتی 7، 6 سالم بود قیچیو میگرفتم موهامو از زیرش میزدم😂😂 بعد اون موهاییم ک کوتاه کرده بودمو مینداختم پشته تلویزیون اخرش مامان بابام فهمیدن انقد دعوام کردن😂😂😂

یه جوری میگن من چادریم انگار مریم مقدسن... 😁😂💔
یه اعتراف 😑 من وقتی سوم میخوندم یکی از همکلاسیام با جامدادی فلزی زده بود تو صورتم من هیچ کاری نکرد ...

گونده گوزی😂😂

یه جوری میگن من چادریم انگار مریم مقدسن... 😁😂💔