2777
2789

اینکه یه پسره رو دوست دارم ولی هیچ کی نمیدونه.گریه های تنهایی

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶سالم بود خالم سی دی کارتونم رو شکست منم خیلی دوسش داشتم بعد یه مانتو نو که آبی رنگ خریده بود حساس بود روش گرفتم با خودکار قرمز خط خطی کردم و اصلا زیربار نرفتم

هرچی خالم میگفت کار تو بوده من قبول نمیکردم میگفت اگه کار توبوده بگو قول پفک ادامس شکلات... میداد که مثلا اعتراف کنم🙂😂(حالا اگه میگفتم که جرررم میداد😂😂)ولی زیربار‌ نمیرفتم خلاصه بعد چند سال هنوز که هنوزه میگه داغ اون مانتو به دلم مونده😂

اولین بار که پریود شدم بلد نبودم نوار بزارم 

برعکس گذاشتم پوستمو کامل باهاش کندم 

سوختما سوختمممم😂😂💔💔

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

اولین بار که پریود شدم بلد نبودم نوار بزارم  برعکس گذاشتم پوستمو کامل باهاش کندم  سوختما ...

دردم گرف😂😂😂😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

تو بات ناشناس تلگرام با یکی اشنا شدم اونموقع من تازه خواهرم رو از دست داده بودم و خیلی افسرده بودم میخواستم به یکی بگم تا دلم خالی شه خلاصصه ایدیمو بهش دادم دیگه باهم چت میکنیم و اینا ک هیچکسم نمیدونه😂 (دختره) 

یه جوری میگن من چادریم انگار مریم مقدسن... 😁😂💔
اولین بار که پریود شدم بلد نبودم نوار بزارم  برعکس گذاشتم پوستمو کامل باهاش کندم  سوختما ...

ولی خوبه شیو شدی کلا😂🤝🏽

یه جوری میگن من چادریم انگار مریم مقدسن... 😁😂💔
دردم گرف😂😂😂😂

ینی تا دو روز بعدش پنگوئنی راه میرفتم 

مامانم که شنید ترکید از خنده من گریه میکردم اون میخندید😂😂

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

اینکه اولین بار که خواستم لاک بزنم با شابلون روی دستم هم زدم  بعد عین اسکلا رفتم بیرون

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم