2777
2789
عنوان

رنگ‌ چشم دخترم ینی تغییر میکنه

516 بازدید | 33 پست

بچه ها دخترم ۳۰ روزشه رنگ چشماش طوسیه

پدر شوهرمم چشاش ابیه

امکان داره رنگ عوض کنع ینی بشه قهوه ای با مشکی

یا رنگی‌میشه

من فک کنم بعد ۳۰ روز دیگ تغییر نکنه ینی‌همون رنگی‌بشع

دختر من تا شش ماه طوسی بود الان قهوه ای

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پسرم تا ۵ ماه طوسی بود

یه پسرم تا ۸ ماه طوسی ابی بود

تغییر کرد بعدش کم کم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

شاید ابی بشه

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

نه گلم تغییر میکنه احتمالا قهوه ای میشه

اکثر چشم قهوه اییا نوزادی طوسی ان

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بله احتمالا عسلی شود 😪☝️

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من مامانم چشماش سبزه ،بعد من شدم قهوه ای😐😐 دیگ ژن چشم رنگی  فقط از پدر مادر میاد  نه پدربزرگ .

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆