2777
2789
عزیزم عدد آپگار یه معیار برای نوزادان هست نه ادم بالغ در ضمن آزمایشی نیومده

این اپکا برای کسایی که سقط دادم انجام میشه که ببینن خود ایمنی دادن یا نه. من چون هر دکتری یه چیزی گفته گیج شدم هنوز نمیدونم خود ایمنی دارم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود پزشکت ندید آزمایشت رو؟

دوتا از دکتر زنان ها دیدن گفتن خوبه ولی پیش دکتر شرکت که نشون دادم داروی خود ایمنی برام نوشته. وقتی اومدم خونه داروهارو دیدم که دیگه دکترم تا برج ۸ نمیتونم ببینم که ازش بپرسم راجبه آپکام

دوتا از دکتر زنان ها دیدن گفتن خوبه ولی پیش دکتر شرکت که نشون دادم داروی خود ایمنی برام نوشته. وقتی ...

به حرف متخصص زنان اعتماد کن

دکتر شرکت عمومیه اونا بهتر میدونن که متخصص هستن 

خوب سقط مکرر داشتی ؟ این برای سقط مکرر انجام میشه بزار ازملیش زو

اره دوتا سقط داشتم. ولی گیج شدم چرا دوتا از دکترای خوب زنان گفتن خوبه و مشکلی نیست ولی دکتر شرکت برام داروی خوب ایمنی نوشته😐

اره دوتا سقط داشتم. ولی گیج شدم چرا دوتا از دکترای خوب زنان گفتن خوبه و مشکلی نیست ولی دکتر شرکت برا ...

داروی خود ایمنی تو این شرایط کمکی بهت نمیکنه اون یه انتی بادی هست که خود بدن ترشح میکنه برای حفاظت از جنین 

به پزشک زنان اعتماد کن اونا ده سال بیشتر از عمومی ها درس خوندن و رزیدنت بودن