2777
2789
به حرف متخصص زنان اعتماد کن دکتر شرکت عمومیه اونا بهتر میدونن که متخصص هستن 

نه این دکتر شرکتم متخصص ایمونولوژیه. با بدبختی تونستم ازش نوبت بگیرم ببینتم. خیلی از سقط مکررا پیشش میرن و نتیجه گرفتن

واسه همین اسمی که دکتر شرکت در کرده به حرف دکتر زنانام شک کردم!

یعنی ممکنه بدون اینکه مشکل داشته باشم برام داروی خوب ایمنی تجویز کنه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نوشته بالای عدد ۶ خودایمنیه برای تو یک هست و اینکه خودایمنی باعث سقطای مکرر میشه یا بچت یه چیش ...

من دوبار سقط داشتم. اینقدر این دکتر اون دکترم رفتم و همه چیا بررسی کردم خسته شدم😞

هنوزم دلیل سقطامو نفهمیدم

حالا که شمام میگین خود ایمنی ام ندارم پس چرا این داروهارو بهم داده!  از وقتی میخورم همش مریضم. لابد این مشکلو ندارم که اینجوری شدم پس!

من دوبار سقط داشتم. اینقدر این دکتر اون دکترم رفتم و همه چیا بررسی کردم خسته شدم😞 هنوزم دلیل سقطام ...

من خودم خودایمنی دارم.

داروهاش بیشتر مریض میکنه ادمو

الکی نخور بدنت ضعیف میشه

یه دکتر روماتولوژی خوب برو تو شهرتون یه چکاپ کامل بنویسه 

اون میگه داری یا نه

ولی این ازمایشت چنین چیزی نشون نمیده

دخترداییم منم هی سقط میکرد

اخرسر با دارو بچه ش موند.

رحمش توانایی نگهداری نداشت

من خودم خودایمنی دارم. داروهاش بیشتر مریض میکنه ادمو الکی نخور بدنت ضعیف میشه یه دکتر روماتولوژی ...

از من توی هفته های پایین ایست قلبی میکنن. یکی توی ۷ هفته و یکی توی ۹ هفته

همه جور آزمایشی ام دادم. حتی آزمایش ژنتیکم دادیم و خوب بود مشکلی نداشتیم. فقط شوهرم دی اف ای اسپرمش بالاس.

دکتر شرکتم که این داروهارو نوشت گفتم خب لابد مشکل خود ایمنی دارم و دلیل سقطم بلاخره معلوم شد! که حالا انگار اینم نیست

یعنی دی اف ای اسپرم شوهرم باعث ایست قلبی نمیشه؟

من جنینم دادم پاتولوژی گفتن مشکل داشته خوده جنین

از من توی هفته های پایین ایست قلبی میکنن. یکی توی ۷ هفته و یکی توی ۹ هفته همه جور آزمایشی ام دادم. ...

من چون مجردم نمیدونم عزیزم.

ولی خودایمنی تشخیصش گاهی اوقات راحت نیست

خوده من شش ماه مدام داخل مطبا بودم 

یه دکتری ک میگفتن بهترینه نمیفهمید دقیقا چمه

ازمایش خون میدادم هیچی مشخص نبود

ولی بقدری حالم بد بود داشتم میمردم

اخر سر بیوپسی و نمونه برداریم مثبت شد.

داروهای خودایمنی رو سرخود یا با تشخیص اشتباه بخوری

بدتره از خود خودایمنیه

کسل میکنه ضعیفت میکنه هی مریض میشی

چاقت میکنه یا بیش از حد لاغر

پف میکنی عفونت شدید میکنی استخوون و غضروفت از دست میره..

من دلیل سقطتون رو نمیدونم اما این ازمایش منفیه

پیشنهاد میکنم پیش چندتا دکتر کاربلد تو زمینه روماتولوژی برید

من چون مجردم نمیدونم عزیزم. ولی خودایمنی تشخیصش گاهی اوقات راحت نیست خوده من شش ماه مدام داخ ...

دیروز زنگ زدم آزمایشگاهی که آزمایشو دادم و بادکترش حرف زدم. گفت نه عدد آپکات خوبه و مشکلی نداری از این جهت و دکتر شرکت خواسته دلیلای احتمالی برای سقطم رد کنه. من برا این مشکل فقط قرص نیزوپرد ۵ اونم روزی نصفی میخورم. شما که تجربه استفاده از دارو رو دارین به نظرتون این دز دارو ام میتونه خیلی ضعیفم کنه؟؟

من چون مجردم نمیدونم عزیزم. ولی خودایمنی تشخیصش گاهی اوقات راحت نیست خوده من شش ماه مدام داخ ...

دیروز اتفاقا نوبت مشاور ژنتیکم داشتم با اونم راجبه آپکام صحبت کردم حرف شمارو زد و گفت نه آزمایشت خوبه. برا این قرصه خیلی مردد شدم. گفتم شما تجربشو داری به نظرت این دز قرصی که من میخورم خیلی عوارض داره یا نه؟

ممنون که برام وقت گذاشتی عزیزم. ان شاءالله بیماری شمام به مرور کمتر میشه و جوری بشه که دیگه به ندرت حسش کنی🙏🏻

دیروز زنگ زدم آزمایشگاهی که آزمایشو دادم و بادکترش حرف زدم. گفت نه عدد آپکات خوبه و مشکلی نداری از ا ...

دوز قرصتون بالا نیست.

ک خیلی اذیت کنه.

ولی در دراز مدت کورتون اثر میذاره حتی اگ دوزش کم باشه.

حالا ک خودایمنیتون رو رد کردن کم کم کنارش بزارید بنظرم.

یک هو نه.

این قرص ایمنی رو سرکوب میکنه وقتی شما خودایمنی نداری چرا بخوری اخه؟

بنظرم فعلا بکنید یه روز درمیون

بغد سه هفته بکنید هفته ای دوبار

و بعد قطع کنید

دوز قرصتون بالا نیست. ک خیلی اذیت کنه. ولی در دراز مدت کورتون اثر میذاره حتی اگ دوزش کم باشه. حال ...

اتفاقا داره اثر بد میذاره روم. امروز دو ساعت بعد از خوردنش خیلی حالم بد شد. سرگیجه و حالت تهوع و سیاهی رفتن چشم و تپش قلب و...! همه ش باهم اومد سراغم. فکر کنم نمیتونم بخورم دیگه. حالم خیلی بد شد امروز. من همینجوری همیشه جسمی ضعیف بودم تازه اینارو یه ماهه دارم میخورم بدنم دیگه جون نداره انگار! کلا دیگه نخورم طوریه؟؟ امروز گفتم قطعش میکنم دیگه از بس حالم بد شد

اتفاقا داره اثر بد میذاره روم. امروز دو ساعت بعد از خوردنش خیلی حالم بد شد. سرگیجه و حالت تهوع و سیا ...

قرص کورتون رو یهو نمیشه قطع کرد.

کم کم قطع کنید

همونجوری ک گفتم 

وگرنه یهو قطع کنین حالتون بدتر میشه.

من اصلا درک نمیکنم کسی ک خودایمنی نداره چرا کورتون بخوره بیخودی؟

اون دکتری ک این دارو رو به شما داد اندازه تزریقاتی حالیش نیس😂

قرص کورتون رو یهو نمیشه قطع کرد. کم کم قطع کنید همونجوری ک گفتم  وگرنه یهو قطع کنین حا ...

خودمم از همین تعجب میکنم. اینقدرم معروفه که نوبتاش ۸ ماه یه باره! ولی نمیدونم چرا چنین تجویزی کرده و وقتی من این مشکلا ندارم باید قرصی بخورم که اینقدر ضعیفم کنه! 

باشه پس اول یه روز در میونش میکنم.ممنون از راهنماییت عزیزدلم موفق باشی توی همه ی مراحل زندگیت😘