2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین؟

6 بازدید | 7 پست
دلم میخواد برم کلاس نقاشی و طراحی . میخوام از صفر شروع کنم تا اخرش برم . پرسیدم حدودا یک سالی طول میکشه . به نظرتون ارزشش رو داره برم؟ ٢٥ سالمه . لیسانس الکترونیک . خیاطی هم میکنم . قالی بافی هم بلدم . اما الان چند وقتیه که بیکارم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق طراحی و نقاشی ام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه بخاطر علاقه میرین که خیلی عالیه اما اگه درامد میخواین شاید بهتر باشه دوره ی حسابداری با نرم افزار یا طراحی لباس یا کاشت ناخن ببینین بازار کارش مطلوبتر به نظر میرسه اینا
حال متکلم از کلامش پیداست
خدا کنه موفق شم دلم میخواد حالا که دانشگاه برام کار نشد لااقل یه حرفه رو دنبال کنم
علاقه که واقعا دارم ! اما کارایی مثل کاشت ناخن و ارایشگری خیلی مورد قبول شوهرم نیست . حسابداری هم خوبه اما علاقه ندارم