2777
2789
عنوان

من چه خاکی بسرم بریزم ؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 93 پست
دکتر مغز و اعصابم اتفاقا بردم.  اون می‌گفت شاید باشه  ولی دکتر گوارش قطعا رد میکرد

عزیزم این آلرژی داره شک نکن 

تو رو خدا برای قبولی ۹ شهریورم دعا کنید 😭💔دعا کنید شرمنده پدرو مادرم نشم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌹سلام علیکم🌹

☘️ مراجعین محترم توجه داشته باشید ، با توجه به شرایط پیش آمده ، در حال حاضر خدمات ما بصورت مجازی ارائه خواهد شد .

#خدمات_غیر_حضوری ..... شامل 👇👇

👈مشاوره رایگان سبک زندگی اسلامی بر گرفته از روایات و احادیث معتبر طبی :

🔮 نوبت دهی : شنبه . یکشنبه . چهارشنبه . پنج شنبه

از ساعت 12 تا 18

📲 شماره نوبت دهی :

09363065478

اطلاع رسانی :

09102177564

02155975176

👈توضیح دارو :

(واتساپ)

09102174564

👈شماره ارسال دارو و محصولات ارگانیک :

(واتساپ)

09391804034

09102177564

🍎آروزی ما صحت و سلامتی کامل شماست 🙏

🆔 https://t.me/daroshefaenarjeskhatoon313

📳 https://eitaa.com/daroshefaenarjeskhatoon313

آزمایش خون و مدفوع دوبار انجام شده از نظر سلیاک هم بررسی شده. همه منفی 

به یه آزمایشگاه ، دوبار بردیش؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دوره امپرازول ۵ماهه نیست اخه،چطور ۵ماه امرپازول مصرف میکنه ۵ماه هر روز مترونیدازول خیلی سنگینه، با ...

مترونیدازول و دوره ای خورده. تو پنج ماه چهار دوره 

الان هرشب دومپریدون هم میخوره 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

نان و ماکارونی و کیک و .... هر چی که با آرد گندمه نباید بخوره باید با براش با آرد مخصوص نون درس کنی 

استارتر عزیز چرا گوش نمی دی من تو خانوادمون ۳ تا بچه اینجوری داریم باید ببری مرکز آلرژی تست بگیرن ازش 

نه متاسفانه طب سنتی نرفتم دنبالش پنج ماهه دستم لرزیده و دارو دادم انگار نه انگار 

چون میگی  آزمایش و سونوش مشکلی نداشته من بودم طب سنتی هم امتحان میکردم 

دخترم سنش کم بود خیلی معده اش ضعیف بود موقع غذا خوردن حالت تهوع میگرفت استفراغ میکرد مشکلی هم نداشت صبح ها ترنجبین با آب جوش درست میکردم صاف میکردم میخورد گاهی اوقات هم دمنوش نعنا و هل و دمنوش آویشن بهش میدادم و کمی با عسل شیرینش میکردم 

خداروشکر خیلی خوب شد 

ما استان فارس هستیم اینجا عطاری یه داروی گیاهی به اسم چهارتخم و نرم دوا هست اونم خیلی خوبه معده رو تقویت میکنه چندتا داروی گیاهی هست همین رو که به دخترام میدم حتی زمستون هم خیلی کم مریض میشن 

برادرم هم خیلی معده اش ضعیف شده بود طب سنتی براش جواب داد

من جای تو بودم یه دکتر طب سنتی هم میبردمش 

خدا شفاش بده عزیزم برای سلامتیش حمد میخونم 💚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
احتمال قوی آلرژی داره دخترخالم هم همینطوره به گندم و اینا آلرژی داره اینجوری میشه باید ببری یه مرکزی ...

دکترش فقط احتمال سلیاک داد اونم منفی بود

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

منم دخترم ۶سالشه ۲ساله که مدام دلدرد میشه وقتی هم دلدرد میشه میگه دور نافم .

ازمایش و سونو دادیم خداروشکر سالم بوده ۳تا دکتر مختلف بردمش هر کدوم یه جور دارو دادن که هر کدوم رو میخوره به جای اینکه خوب بشه بدتر دلدرد میشه ..

هفتع پیش مامانم بهم گفت که یع زنه طب سنتی بلده و از همه چی سر در میاره .بردمش پیش اون .ناشتا .دلشو ماساژ داد صدای اب میومد از دلش  .چند دقیقه ماساژ داد و گفت دور نافش اب جمع شده .الان ۳روزه اومدیم تا الان که چیزی نگفته 

دعا میکنم دخترت دلدرداش تموم بشه تو هم دعا کن دختر منم دلدرداش تموم بشه ..منم خسته شدم 

حتما یه سر طب سنتی ببرش