2777
2789
عنوان

من چه خاکی بسرم بریزم ؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 93 پست
کسی بچه ش اینجور بوده؟

چند تا بچه داری؟حامله نیستی یا تازه زایمان کرده؟

ب نظرم بچت سالمه فقط جلب توجه میخاد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترش رو عوض کن

یه فوق تخصص عالی پیدا کن 

شاید میکروب معده یا روده تحریک پذیر یا صفرای زیاد داره ، یا به یه چیزی حساسیت شدید داره نمیدونی، شایدم زود گرمازده میشه ، همه اینا باید بررسی شه ...

آزمایش مدفوع بردیش ؟

خودت هم تو نت خیلی خیلی مطالعه کن ، یه چیزایی پیدا میکنی برا علتش

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

میتونه از کراتینین یا سلیاک باشه

که دکترا معمولا به این دومورد توجه نمیکننن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

گلم شاید مشکل از روده شه یکی از دوستان ما دخترش همه راه‌ها رو رفت آخر فهمیدن رو ش انسداد داشته

والا دکتر فوق تخصص باید تشخیص میداد دیگه.دو دوره پودرم داد برا باکتری های روده 

کلا هر دارویی فکرشو بکنی بهش دادم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

دوره امپرازول ۵ماهه نیست اخه،چطور ۵ماه امرپازول مصرف میکنه

۵ماه هر روز مترونیدازول خیلی سنگینه، با چ منطقی اخه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چند تا بچه داری؟حامله نیستی یا تازه زایمان کرده؟ ب نظرم بچت سالمه فقط جلب توجه میخاد

یه پسر بزرگتر دارم. نه مطمینم حلب توجه نیست. میبینی سالمه نصف شب با گریه بیدار میشه و دلدرد داره

دکترش رو عوض کن یه فوق تخصص عالی پیدا کن  شاید میکروب معده یا روده تحریک پذیر یا صفرای زیاد د ...

آزمایش خون و مدفوع دوبار انجام شده

از نظر سلیاک هم بررسی شده. همه منفی 

احتمال قوی آلرژی داره دخترخالم هم همینطوره به گندم و اینا آلرژی داره اینجوری میشه باید ببری یه مرکزی هست تست میگیرن برای آلرژی برادرم هم بدنیا اومده بود یه سره بیقرار بود و استفراغ میکرد رفتیم تست فهمیدیم باید شیر خشک مخصوص بخوره و مامانم کع شیرش میداد باید پرهیز غذایی کنه شما دیر متوجه شدید متاسفانه اگه زودتر اقدام میکردید زود خوب میشد

تو رو خدا برای قبولی ۹ شهریورم دعا کنید 😭💔دعا کنید شرمنده پدرو مادرم نشم 😔😔