2777
2789
عنوان

ایران خودرو

143 بازدید | 11 پست

جواب قرعه کشی کی میاد

من دیگه مردم از استرس

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

دقیقا برا منم سواله

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بوده اخرین قرعه کشی؟

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
شاید باورت نشه ولی من بیش از چهل وخورده ای مرتبس که اسم نوشتم ونشده،همسرم میگه احساس میکنم ماشین برا ...

وا خب چرا ینی

مگه به افراد خاصی میدن؟

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
کی بوده اخرین قرعه کشی؟

چهار شنبه بود تا جمعه گذشته الان یه روز گذشته هنوز جواب ندادن

روز قرعه کشی رو اعلام نکردن هنوز

استرس منو کشت 

با اینکه به هیچ خرافه ای اعتقاد ندارم امروز جا سوییچی گرفتم برا سوییچ ماشین ک دربیاد🥴

وا خب چرا ینی مگه به افراد خاصی میدن؟

نه گمون نکنم،برا خیلی از اطرافیان دراومده

ولی منو دوتا اززنداداشام ومامان ودوتا از داداشام اصلا برامون درنمیاد نمیدونم چرا

شاید این سری قسمت شد ودراومد.

ان شاءالله برا شما هم دربیاد

من پارس سال نوشتم

الهی وربی من لی غیرک
نه گمون نکنم،برا خیلی از اطرافیان دراومده ولی منو دوتا اززنداداشام ومامان ودوتا از داداشام اصلا برا ...

منم پارس نوشتم تویوفایو 

خدا کنه دربیاد من واقعا احتیاج دارم بهش

ایشالا امسال دیگه برا توم دربیاد