2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نتروفیلش چنده عزیزم؟دخترمنم نتروپنی یکسال و نیمه

نوتروفیل دختر من کمتر از ۵۰۰ تا هست. ولی هنوز دکترش آزمایش ژنتیک نخواسته. البته این ماه هنوز ویزیت نشده .ممکنه این ماه براش بنویسه چون ماه قبل گفت اگه بالا نره درخواست میده

منم چهار سال با این مشکل درگیرم دکتر خون میگه نرمال دو بار برای نوتروپنی بستری شد.اما بعدش نرمال شد گفتن دوره ای بوده به خاطر بیماری ویروسی. الان هر سال دو بار ازمایش میدم و ancبالای ۱۵۰۰ هست ولی هیچ وقت از ۱۷۰۰ بالاتر نرفته.دکتر خون میگه از نظر من مشکلی نداره.دو ماه گذشته دادیمanc1520بود

هر بار ازمایش میدم اون ازمایش رو پیش متخصص خون اطفال هام میبرم اونجا پرونده داره تو این چهار سال و شکر خدا اوکی بوده اما خودم اوم اول نشدم.روزی چهار تا قرص اعصاب دکتر بهم داده بلکه یکم از استرسم کم بشه