2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بار ازمایش میدم اون ازمایش رو پیش متخصص خون اطفال هام میبرم اونجا پرونده داره تو این چهار سال و ش ...

منم دقیقا مثل شمام همش استرس و تپش قلب دارم و هربار ازمایش میده همه تن و بدنم میلرزه که الان چندشده

رستا جون رفتین دکتر چی گفت بهتون.تو ازمایش اخرش نوتروفیلش چند

سلام عزیزم. دکترا گفتن با وجود نوتروفیل پایین ،چون هیچ علامت منفی نداره ،دارو احتیاج نیست و فقط هر سه ماه یکبار ویزیت و آزمایش خون 

نوتروفیل هم چهارصد و خورده ای بود

عزیزم همون چند روزی که بیمارستان بودیم سه چهار روز شد داروی تزریقی و بعدشم هم یه هفته بهش آنتی بیوتی ...

سلام. وقت بخیر ببخشید من این تاپیک رو تازه دیدم بچه شما نوتروپنی داشتن خوب شدن؟؟ دختر منم نوتروپنی داره میشه راهنماییم کنید 

سلام. دوست عزیز چیکار کردی دخترت نوتروپنی داشت خوب شد؟ 

سلام. نوتروپنی اگر مقطعی نباشه و ادامه دار باشه باید هر ماه چک بشه. گاهی نیاز به گرفتن دارو هست و گاهی هم دارو نمی خواد.

دختر من چون علائمی نداره و رشدش روی روال هست ،دارو احتیاج نداره ولی بصورت دوره ای آزمایش خون میده و توسط دکتر ویزیت میشه