2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بپرس گلم

خدا خیرت بدع.

من دیپلم تجربی دارم پارسال رفتم با سوابق پیام نور ثبت نام کردم فقط شهریه ثابتو دادم و انتخاب واحد کردم ،نه امتحانی دادم نه جلسه ای سرکلاس رفتم نه شهریه متغییر دادم ولی خب....

الان من میخام کنکور انسانی شرکت کنم و هدفم همین فرهنگیانه.

مراحلش چجوریع،یعنی بهم گفتن باید برم مدرسه بزرگسال ثبت نام کنم بعد میفرستن اموزش پرورش تاییدیع بگیرم و بعدم کافینت ثبت نام اینترنتی کنم؟و امتحانا بدم درسته؟

و اینکه برای منی ک دیپلم تجربی دارم میخام انسانی بدم باید فقط درسای۱۲رو امتحان بدم یا ۱۱و۱۰هم باید بدم؟

اون قضیه دانشگاه مشکل ساز نمیشع؟برم پرونده امو بگیرم؟

و اینمه امتحان نهاییا خردادع من یعنی باید شروع کنم بخونم تا خرداد و سال بعدم کنکور(چون کتابا جدیدع و میخام خوب بخونم).

خدا خیرت بدع.من دیپلم تجربی دارم پارسال رفتم با سوابق پیام نور ثبت نام کردم فقط شهریه ثابتو دادم و ا ...

اره گلم میری مدرسه بزرگسالان ثبت نام میکنی دیپلم انسانی میگیری درسایی که غیر مشترک بودن از دهم باید امتحان بدی و یازدهم و دوازدهم هم نهایی بدی انسانی آسونه فقط باید حفظیاتت خوب باشه درصد خوبی میشه آورد امسال از مدرسه ما رتبه دو رقمی آوردن رتبه ۲۳ فقط هم کتاب میخوند و هیچ کلاسی شرکت نمی‌کرد 

خدا خیرت بدع.من دیپلم تجربی دارم پارسال رفتم با سوابق پیام نور ثبت نام کردم فقط شهریه ثابتو دادم و ا ...

نیاز به تاییدیه و هیچ چیز نیست میری مدرسه بزرگسالان خودشون ثبت نامت میکنن و واحد درسی انتخاب میکنی برای هر ترم سوال دیگه ام داشتی بپرس درخدمتم

نیاز به تاییدیه و هیچ چیز نیست میری مدرسه بزرگسالان خودشون ثبت نامت میکنن و واحد درسی انتخاب میکنی ب ...

جدی؟

چرا ب من گفتن تایید از اموزش پرورش لازمه.و اینکه گفتن فقط درسای کلاس ۱۲رو باید امتحان بدم

جدی؟چرا ب من گفتن تایید از اموزش پرورش لازمه.و اینکه گفتن فقط درسای کلاس ۱۲رو باید امتحان بدم

اره تاییدیه برای کسایی هست که دوسال ترک تحصیل کرده باشن ولی شما میخای ی رشته دیگه بخونی نیاز به تاییده نیست 

گلم اون برای کسایی هست که مثلا هر رشته دیگه ای میخان برن مثلا روانشناسی یا غیره ولی برای فرهنگیان باید دیپلمت تکمیل باشه یکی از قانون هاش هست روی این موضوع خیلی گیر میدن وقبول نمیکنن اونایی که دیپلمشون کامل نیست و صرفا فقط سابقه ایجاد کرده باشن الان هم که درس های یازدهم و دوازدهم هر دو نهایی هست در هر صورت باید داد کم کم بخون الان چند سالته تا سی سالگی وقت هست تو دوسال میتونی جمعش کنی اگه جایی هم کمکی خواستی در خدمتم 

اره تاییدیه برای کسایی هست که دوسال ترک تحصیل کرده باشن ولی شما میخای ی رشته دیگه بخونی نیاز به تایی ...

مرسی گلم بازم سوال پیش بیاد برام ازت میپرسم در حال حاضر۲۴تمام کردم میترسم باز یهو سن فرهنگیان کم بشه

مرسی گلم بازم سوال پیش بیاد برام ازت میپرسم در حال حاضر۲۴تمام کردم میترسم باز یهو سن فرهنگیان کم بشه

نه مطمئن باش دیگه کم نمیشه بهت قول میدم با خیال راحت بخون ذهنتو شلوغ نکن فقط هر چه زودتر شروع کن که رقابت زیاده اگه خواستی میتونیم باهم درس بخونیم مخصوصا منابع فرهنگیان رو باهم حل کنیم و تست بزنیم 

نه مطمئن باش دیگه کم نمیشه بهت قول میدم با خیال راحت بخون ذهنتو شلوغ نکن فقط هر چه زودتر شروع کن که ...

فداتشم انشالله قبول بشیم.

من عزیزم برم اول پیام نور و مدارکمو بگیرم و کتاب تهیه کنم تا بعد...

بهت میگم♥️

فداتشم انشالله قبول بشیم.من عزیزم برم اول پیام نور و مدارکمو بگیرم و کتاب تهیه کنم تا بعد...بهت میگم ...

باشه عزیزم من بهت درخواست میدم تا همو گم نکنیم سوالی ام داشتی بتونی ازم بپرسی کتاب هم خواستی بخری فرمول بیست بسیار عالی هست برای امتحان نهایی و کتاب بانک نهایی ام خوبه و من کتاب های تخصصی فرهنگیان هوش و تعلیمات نمیخرم دانلود میکنم کم کم روزی یک صفحه شو بخونم به تو ام همین توصیه میکنم