2777
2789

تجربه من توی این یکسال اینه که نباید بزارم بچه مریض بشه. چون ایمنی پایینه بدن نمی تونه درست و حسابی مقاومت کنه. توی جمعای شلوغ نریم

ولی آبسه پوستی دیگه تکرار نشد و توی این یکسال دو سه بار فکر کنم دخترم سرما خورد و حتی تب کرد که خدا روشکر مشکلی نبود و دوره ی بیماری مثل همه بچه ها سپری شد. امیدوارم کسی به این تجربه ها احتیاج نداشته باشه

تجربه من توی این یکسال اینه که نباید بزارم بچه مریض بشه. چون ایمنی پایینه بدن نمی تونه درست و حسابی ...

قربونت برم ممنونم ازت جواب دادی 

خداروشکر که تکرار نشده و حالش خوبه 

الان پسر من داره داروی پیشگیری میخوره اسم داروش شربت کوتریموکسازول هست شبی ۷ سیسی .دکتر گفته باید بعد ۲ ماه دوباره ببرم پیشش .ولی آزپایش هاشو پیش بهترین دکترها بردم گفتن مشکلی نیست ولی بازم طبق دستوره خانم دکتر چاوش زاده عمل کنید .موندیم بخدا .الان هم کلاس اوله بیشتر در معرض ویروس هست توی مدرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم ممنونم ازت جواب دادی  خداروشکر که تکرار نشده و حالش خوبه  الان پسر من داره دا ...

خواهش میکنم عزیزم.دکتر دختر منم دکتر چاوش زاده هست و دکتر خونش هم دکتر شمسیان هست. ازش نمونه مغز استخوان گرفتن که خدا روشکر مشکلی نبود . سونو گرافی، چند نوبت آزمایش خون .. تا بالاخره نظرشون روی نوتروپنی ثابت موند.

اون اوایل دستور تزریق gcsf دادند که بعد یک ماه تمام فاکتورای خونی بیش از اندازه رفت بالا که دستور قطع تزریق رو دادن. آنتی بیوتیک کوترو هم چند ماه استفاده کرپ که اونم قطع شد. 

زمانی که مشکوک به نوتروپنی بود چه درمان یا آزمایشی انجام داد دکترش ؟ اسم دکترش چی بود ❤🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

عزیزم درخواست دوستی براتون میفرستم.

البته این نکات رو اینجا گفتم تا اگه کسی درگیر این قضیه شد استفاده کنه.روزای اول خودم خیلی سردرگم بود.

تا سن هفت سالگی متوجه نشده بودید؟ یعنی تا این سن مشکلی نبود؟

ن عزیزم تیر ماه امسال متوجه شدیم اون هم باسنش آبسه پوستی شد بردیم مفید عملش کردن فرستادن پیش چاوش زاده مشکوک به نوتروپنی شد .این هم بگم که قبلا دوبار دیگه آبیه پوستی شد روی ران و ساق پاش

و اینکه نظر دکترای دیگه در مورد مصرف آنتی بیوتیک چی بود؟ 

گفتن مصرف نکنه .ولی بازم ما خودمون ترسیدیم ادامه دارم میدم با دوتا دکتر دیگه هم مشورت گرفتیم گفتن زبق دستور چاوش زاده آنتی بیوتیک مصرف کنه بهتره چون مدرسه میره در معرض عفونت هست بدنش ‌.الان منتظریم بشه اول آذر بریم پیش چاوش زاده  ببینیم چی میگه

عزیزم دکتر شمسیان کجا هست ؟تخصص شمسیان چی هست ؟ شماره یا آدرس داری برام بزاری❤❤❤💞💞

دکتر شمسیان هم بیمارستان مفید هست و خود دکتر چاوش زاده نظرش این بود که زیر نظر تخصص خون هم باشه و به دکتر شمسیان ارجاع داد. یعنی ما هر دفعه که ویزیت میشیم پیش هر دو میریم. هر دو صبح شنبه توی کلینیک هستن. بین متخصصای خون بیمارستان مفید ،دکتر شمسیان بهتره

از طریق سایت نوبت دهی بیمارستان مفید وقت بگیر .فقط چون سرش شلوغه سخته نوبت گرفتن. هر روز وارد سایت شو بالاخره میتونی وقت بگیری

گفتن مصرف نکنه .ولی بازم ما خودمون ترسیدیم ادامه دارم میدم با دوتا دکتر دیگه هم مشورت گرفتیم گفتن زب ...

عزیزم در مورد آنتی بیوتیک نگران نباش مشکلی ایجاد نمیکنه