2777
2789
سلام. نوتروپنی اگر مقطعی نباشه و ادامه دار باشه باید هر ماه چک بشه. گاهی نیاز به گرفتن دارو هست و گا ...

سلام خوبین پسر منم دوسالشه دکتر براش تشخیص نوتروپنی داده ازمایش ژنتیک هم داده میشه در موردش بگید که خطرناکه یا نه ؟

فائزه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه جواب منو هم بدید

سلام .البته حتما پزشکش به صورت دوره ای چک می‌کنه هم تعداد نوتروفیل رو و هم رشد فیزیکی بچه رو

کلا کم بودن نوتروفیل باعث میشه که بدن در برابر باکتری ها مقاومت خوبی نداشته باشه. به همین خاطر باید بیشتر مواظب این جور بچه ها بود که مریض نشن. معمولا هم حدود چهار سالگی مشکل برطرف میشه.

الان دختر من حدود سه ساله هست و تعدادنوتروفیلش خیلی بهتر شده

سلام .البته حتما پزشکش به صورت دوره ای چک می‌کنه هم تعداد نوتروفیل رو و هم رشد فیزیکی بچه روکلا کم ب ...

پسر من داروی تشنج میخوره که یکی از داروهاش از عوارضش اینه که گلبول های سفید پلاکت های خون همه رو میاره پایین 

پسرم دو سالشه 

فائزه هستم