2777
2789

برا آزمون شهری وقتی افسرمیگه گاز بده دوربزن دنده ۳ برو یا پارک کن چکارکنم ردنشم کجابه حرفش باشم کجا کارخودم انجام بدم 

آیا باید هرکاری گفت با اجازه انجامش بدم؟

اگه نکته خاصی بلدین دریغ نکنین لطفا🙏🏻

مثلا وقتی میگه فلان جا پارک کن حواست باشه روی پل نباشی نزدیک تقاطع نباشی یا میگه گاز بده حواست به سرعت مجاز باشه گفت دور بزن مواظب باش حق ممتد نباشه گفت برو تو کوچه یکطرفه نباشه خلاصه از این اداها زیاد دارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دنده ۳ ،دنده عقب،دور زدن وپارک سر تقاطع،دوبل گرفتن از ماشینی که سرنشین داره باید اجازه بگیری

خدایا دلگرم بودن به تو آنقدر خوب است ،که هر ناامیدی را امیدوار میکند...
الان جدیدا افسرا خیلی سختگیرشدن من الان سه باره که رد میشم. دعاکنین منم قبول بشم فقطم برای عبور ا ...

بنظرم سخت گیریشون خوبه متاسفانه یه مدت خیلی الکی گواهینامه میدادن خیابون‌ها بهم میریخت طرف وسط یه کوچه پهن وقتی ماشین از روبرو میومد گیر می‌کرد تو سربالایی یه نیم کلاچ نمیتونست بگیره 

مثلا وقتی میگه فلان جا پارک کن حواست باشه روی پل نباشی نزدیک تقاطع نباشی یا میگه گاز بده حواست به سر ...

محل ازمون یه خیابون هست که اول و آخرش وصل میشه به تقاطع من دقیقا از کجابدونمسرعت مجازم کدومه اگه گفت گاز بده بگم چی بهش یا مثلا گفت بزن دنده ۳ 

همه نکات رو یادت باشه

اگه گف دور بزن ببین احتمال زیاد ی نقطه س ک دور زدن ممنوعه حالا یا خط ممتده یا سر کوچه س یا.. باید بگی مثلا خط ممتده با اجازه دور میزنم، اگه گف بزن دنده 3 باید بگی مثلا منطقه مسکونیه نمیشه با سرعت رفت با اجازه سرعتو زیاد میکنم بعد میزنم دنده3 

وقتی میشینی پشت فرمون حتماااا اول صندلیتو تنظیم کن بعد آینه رو بعد دنده رو چک کن ک خلاص باشه، اگه رو دنده بود خلاص کن بعدا استارت بزن و ترمز دستی بخوابون بعد کمربندتو ببند و راهنما و حرکت..

حرف حق تلخه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، نگو تا نترکی🤐     همه چی آرومهههه ما چقد خوشبختییییییم!               صلح جو🕊️ (هر چیز که در جستن آنی, آنی)