بهدونهه مدیر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1256 عنوان خانمایی که گواهینامه گرفتین میشه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 35 پست برا آزمون شهری وقتی افسرمیگه گاز بده دوربزن دنده ۳ برو یا پارک کن چکارکنم ردنشم کجابه حرفش باشم کجا کارخودم انجام بدم آیا باید هرکاری گفت با اجازه انجامش بدم؟اگه نکته خاصی بلدین دریغ نکنین لطفا🙏🏻 1401/06/19 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهدونهه مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1256 ببین داخل شهر سرعت مجاز شصت کیلومتره .برای اینکه بزنی دنده سه سرعتتو برسون به چهل بعد بزن دنده سه ول ... خب این سرعته واسه خیابونای اصلی هست اینجا یه خیابون فرعی هست که کلا منطقه مسکونیه
بهدونهه مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1256 نه خب وقتی منطقه ممنوعه میگه دور بزن باید بگی ک ممنوعه س وقتی میگه وارد خیابون اصلی شو اول باید توق ... نه اتفاقا استرس ندارم فقط دیگه خسته شدم از رفت و امدش کسی ندارم بچه هام بذارم پیشش واقعا سخته دلم میخواد زودتر تموم شه.ممنونم عزیزم
همشهری_کین عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 837 خب این سرعته واسه خیابونای اصلی هست اینجا یه خیابون فرعی هست که کلا منطقه مسکونیه مشکلی نداره عزیزم اگه دنده سه نزنی ردت میکنه و فکر میکنه کندی و بلد نیستی .منم تو خیابون فرعی امتحان دادم
بهدونهه مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1256 مشکلی نداره عزیزم اگه دنده سه نزنی ردت میکنه و فکر میکنه کندی و بلد نیستی .منم تو خیابون فرعی امتحان ... ممنونم از راهنماییتون😍
ماه_شب_تارم عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 420 نه اتفاقا استرس ندارم فقط دیگه خسته شدم از رفت و امدش کسی ندارم بچه هام بذارم پیشش واقعا سخته دلم می ... اها مث دوست من کن پسبچه هاشو باخودش برد ی دختر ۶ساله و ی پسر ۱ساله جلو افسر پسرش گریهههههه از بغلش نمیومد پایین دخترش از اونور گریهههه میگف ماماااااااااان جیغ گریه زاریافسر گف فقط بخاطر بچه هات قبول میکنم😂😂 حرف حق تلخه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، نگو تا نترکی🤐 همه چی آرومهههه ما چقد خوشبختییییییم! صلح جو🕊️ (هر چیز که در جستن آنی, آنی)
بهدونهه مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1256 اها مث دوست من کن پس بچه هاشو باخودش برد ی دختر ۶ساله و ی پسر ۱ساله جلو افسر پسرش گریهههههه از بغلش ... 😂😂😂😂😂😂