2777
2789
عنوان

خانمایی که گواهینامه گرفتین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 35 پست
محل ازمون یه خیابون هست که اول و آخرش وصل میشه به تقاطع من دقیقا از کجابدونمسرعت مجازم کدومه اگه گفت ...

توصیه میکنم قبل از امتحان با مربی ت،تو محل ازمون بری و دوبل ،دو فرمان و دنده عقب و پارک رو انجام بدی

محل ازمون یه خیابون هست که اول و آخرش وصل میشه به تقاطع من دقیقا از کجابدونمسرعت مجازم کدومه اگه گفت ...

گفتم بهت بگو منطقه مسکونیه سرعت مجاز ۳۰ تاس

حرف حق تلخه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، نگو تا نترکی🤐     همه چی آرومهههه ما چقد خوشبختییییییم!               صلح جو🕊️ (هر چیز که در جستن آنی, آنی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که اصلا به اونجاها نمیکشه واسه مارو از همه پارک دوبل گرفت .بعد اگه حرکت کردی رفتی جلو هرجایی که ...

سری قبل بهم گفت برو تواون خیابونه یه ماشین خلاف میومد منم با بی عقلی تمام خلاف رفتم پیادم کرد😓

معابر محلی حداکثر ۳۰ کیلومتر هست اگر خیابون بزرگ باشه تا ۵۰ تا میتونی بری 

ببین تو راه بیفتی اون میفهمه راننده هستی یا نه اگر تشخیص بده دست فرمونت خوبه کاریت نداره ببینه بلد نیستی یه بهونه جور میکنه 

من رفتم برای شهر سال ۸۶ بود از استرس خاموش کردم ولی خودش گفت میدونم راننده ای برو‌گواهینامه ات رو بگیر حال کن (((با ماشین خودم رفته بودم تا محل آزمون جلوی چشمش از ماشین پیاده شده بودم )))

همه نکات رو یادت باشه اگه گف دور بزن ببین احتمال زیاد ی نقطه س ک دور زدن ممنوعه حالا یا خط ممتده یا ...

من همه نکات ریز انجام دادم ولی اصلا واسه کارتم اجازه نگرفتم فکرمیکردم هرچی میگی باید انجام بدم که ببینه بلدم🤦‍♀️

من همه نکات ریز انجام دادم ولی اصلا واسه کارتم اجازه نگرفتم فکرمیکردم هرچی میگی باید انجام بدم که بب ...

راهنما هم خیلی مهمه وقتی از پارک بیرون میای یا میخوای پارک کنی راهنما یادت نره 

راهنما هم خیلی مهمه وقتی از پارک بیرون میای یا میخوای پارک کنی راهنما یادت نره 

خیلی بی دقتم من هی با خودم تکرارمیکردم اگه رفتم راهنما واستثنا یادم باشه اخرم گندزدم یه جلسه تکمیلی براهممون نوشته🤭

من همه نکات ریز انجام دادم ولی اصلا واسه کارتم اجازه نگرفتم فکرمیکردم هرچی میگی باید انجام بدم که بب ...

نه خب وقتی منطقه ممنوعه میگه دور بزن باید بگی ک ممنوعه س

وقتی میگه وارد خیابون اصلی شو اول باید توقف کامل کنی نگاه کنی ببینی ماشین میاد یا نه بعد اگه دنده ت ۲ بود دنده رو یک کنی بعد حرکت کنی

این ی نکته بود ک من همش یادم میرف مثلا نزدیک یجا بودیم ک میخواست بگه پارک کن الکی میگف بزن دنده ۲ بعد میگف پارک دوبل بزن وقتی توقف میکردم بعد میخواستم حرکت کنم من یادم میرف دنده رو بزنم یک🙊

وای میدونم چقد استرس داری ولی موفق میشی🌹

حرف حق تلخه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، نگو تا نترکی🤐     همه چی آرومهههه ما چقد خوشبختییییییم!               صلح جو🕊️ (هر چیز که در جستن آنی, آنی)

ببین داخل شهر سرعت مجاز شصت کیلومتره .برای اینکه بزنی دنده سه سرعتتو برسون به چهل بعد بزن دنده سه ولی نزار از شصت بالاتر بره. فقط پارکو جلوی کوچه و پل و تقاطع انجام نده. واگر بهت گفت بگو اینجا کوچه است اشکال نداره پارک کنم ؟

توصیه میکنم قبل از امتحان با مربی ت،تو محل ازمون بری و دوبل ،دو فرمان و دنده عقب و پارک رو انجا ...

خیرسرم تواین۱۲ تا جلسه ۴۵ دقیقه اول توهمین خیابونه تمرین میکردیم اونروز از ساعت۵ بیدارشدم کارام انجام دادم رفتم واسه آیین نامه تا۱۰ ونیم گیربودیم خسته شده بودم فقط رفتم ببینم چجوری امتحان میگیرن که ردشدم حالا فکرش میکنم اگه دقت میکردم سخت نبود بی دقتی کردم