2777
2789
عنوان

بیایین بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 68 پست
نه نوشتم چرا  باید پول یکی برمیگردوندیم ولی قبول نمیکرد واسه همین کادو تولد بچه ش گفتیم اینجور ...

هر کس شرایط خودشو داره عزیزم ولی با این وجودم من بودم قبول نمیکردم. مگه پولو نبرده پس بده؟ خب نگرفته همونو میداد سکه، چرا زنجیر شمارو بفروشه؟ اکثر مردا ابدا قدر از خودگذشتگی خانومارو نمیدونن. من برگردم عقب خیلی ازین دست اشتباه دارم که تکرار نمیکنم. حالا هم دیگه موضوعو کش نده بهت گفته شما هم گفتی باشه بعد برده با خواهرش فروخته. همون که بهش گفتی کافیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر خ وا میگی غلط املایی  من عادت کردم متاسفانه😑

بله من تو  اموزش  پرورش بودم . برام  اهمیت داره .

اگه  چند تا  کتاب  بیشتر  بخونیم ، علاوه  بر  اینکه  میتونیم   از  پس  زندگی ،بهتر بر بیایم  

به ادبیات  هم  لطمه  نمی زنیم 

.
ن بابا این کارا چیه 😑 بگو شوخی کردی؟!!!

پ ن پ جدی گفتم 

به نظر من مقصر خود استارتر زنجیری که برای خودش هست رو چرا باید بده شوهرش بفروشه خب نداره کادو نده 

ولی خب خواهر شوهرا هم پر رو هستن 

خوب چرا همون پول ماشین رو که چند بار قبول نکرده بود ، ندا بهش؟ ماشين رو برای شما گرفته؟

اره پارسال ۱۴ میلیون ما کم داشتیم داد بهمون 

چند بار برد براش قبول نکرد گفت من نگفتم شما بردگدونید من بهتون هدیه ازدواجتونو دادم 

ماهم برا تولد بچه ش به عنوان هدیه بردیم 

خیلی اتفاقی یهو رمزم یادم اومد😅😅خدا شفام بده

تو از بندگان برگزیده ی خدایی  

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بله من تو  اموزش  پرورش بودم . برام  اهمیت داره .  اگه  چند تا  کت ...

الان من بجای خواهر بنویسم خاهر تموم مشکلات مملکت و آموزش پرورش حل میشه؟

کسی که اینجوری مینویسه کتاب نمیخونه ینی؟

من طرز تایپ کردنم این هست وگرنه فوق لیسانس دارم 

کتابم اندازه موهای سرت خوندم شما سرت به کار خودت باشه 

اولا ک هیچوقت اجازه نده شوهرت از مالی ک متعلق ب توهه استفاده کنه اونم بخاطر بقیه ،مگر اینکه بخاین برای زندگی خودتون چیزی بخرین ک اینم اگر خیییلی مجبور شدی بده .اول بزار خودش مشکلاتو حل کنه .اینجوری عادت می‌کنه تا پول نداشت طلای تو رو بفروشه یا پول پس انداز تورو بگیره ‌‌..دوما ملتفتش کن ک تو زن زندگیش هستی و اون باید توی تمام مسائل با تو مشورت کنه .و نزاره کسی دخالت کنه .اصلا چ معنی داره چیزی ک بین شما اتفاق می افته رو خانواده ها بفهمن

اره پارسال ۱۴ میلیون ما کم داشتیم داد بهمون  چند بار برد براش قبول نکرد گفت من نگفتم شما بردگد ...

آهان.

اگه ماشین رو برای شما گرفته که اشکال نداره طلای شما رو بفروشه.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
هر کس شرایط خودشو داره عزیزم ولی با این وجودم من بودم قبول نمیکردم. مگه پولو نبرده پس بده؟ خب نگرفته ...

اره  دیگه پشت دستمو داغ کردم که هیچی بهش ندم

گیر کرد بره از همون خاهرش بگیره 

مطمئنم خبر داشته که میدونه من بی خبرم  من خر بودم به همچین ادمی ببخشیدم زنجیرمو  کادو هم ...

زیبا تر این بود میرفتید خونش .... تا باخانمش هم اشنا بشی...

ولی عزیز یه نصیحت توپ رو بنداز تو زمین اونا... مثلا وقتی  یحایی خواهرشوهرت رو دیدی بگو اه دستت دردنکنه اونروز همراه شوهرم رفتی برا خرید طلا... بهم نگفته بود وگرنه اصلا تو زحمت نمینداختمت... حالا زنجیر و چندبرداش؟ اجرتش چند انداخت؟؟؟ و از این سوالا...

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
اولا ک هیچوقت اجازه نده شوهرت از مالی ک متعلق ب توهه استفاده کنه اونم بخاطر بقیه ،مگر اینکه بخاین بر ...

اره دیروز یجوری باهاش رفتار کردمو دعوا کردم که گفتم یبار دیگه بخای بچه ننه بازی دربیاری عمرا دیگه باهات زندگی نمیکنم 

زیبا تر این بود میرفتید خونش .... تا باخانمش هم اشنا بشی... ولی عزیز یه نصیحت توپ رو بنداز تو زمین ...

زنش رو چند باری دیدم ادم درون‌گرایی بود که هم صحبت شدن باهاش منو خیلی اذیت میکرد بعدم شوهرم رفته بود محل کارش خونشون نرفته بود 

ارررره راست میگی 

میگن باید با سیاست حرف بزنی من بلد نیسم