2777
2789
عنوان

بیایین بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 68 پست

این جا ادم یه حس خورد شدنی جلو اون خواهرشوهره داره که حرصش درمیاد که حق داری.بعدم برام جالبه اینکه زنجیز تورو فروخته و تو راضی بودی

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نوشتم چرا  باید پول یکی برمیگردوندیم ولی قبول نمیکرد واسه همین کادو تولد بچه ش گفتیم اینجور ...

خوب عزیزم واقعا باید تو و شوهرت میبردید کادو رو چرا خواهرشوهرت شیرین شد این وسط؟؟؟

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
بچه ها خاستیم ماشین بخریم یکی پول داد بهمون گفت اصلا نمیخام بهم برگردونین  بعد ک چندبارم براش ...

عزیزم  خواهر  خواستن 

چرا اینقدر  غلط  املایی . 

اینجا  پر  بچس   میبینن  غلط  یاد میگیرن

.
دلم میخاست پیام بدم بهش بگم چرا به برادرت نمیگی بجایی بیاد با تو مشورت کنه بره با زنش مشورت کنه  ...

نه نه نه اصلا نذار بفهمه تو رو تونسته بسوزونه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
آقا من این اکانتو چند سال پیش درست کردم دیگه گمش کرده بودم الان یافتمش خوش آمد نمیگید🙈🤗

خوش به حالتت.

منم که گوشیم سوخت و اکانت چندین سالم رو از دست دادم.

با اینکه قبلا شماره داده بودم سایت گفت باید ایملت رو داشته باشی که منم نداشتم متاسفانه.

شما چجوری وارد شدی؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خوب عزیزم واقعا باید تو و شوهرت میبردید کادو رو چرا خواهرشوهرت شیرین شد این وسط؟؟؟

و ببین اگر خواهرشوهرت نمیدوتسته که تو میخواستی همراه شوهرت باشیو به درخواست برادرش رفته یه چیز دیگه هست.... ولی من هم با فروختن زنجیر مشکل دارم هم تنها کادو خریدن و هم تنها کادو بردن....

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
و ببین اگر خواهرشوهرت نمیدوتسته که تو میخواستی همراه شوهرت باشیو به درخواست برادرش رفته یه چیز دیگه ...

مطمئنم خبر داشته که میدونه من بی خبرم 

من خر بودم به همچین ادمی ببخشیدم زنجیرمو 

کادو هم محیط مردونه بود من نمیتونستم برم

برده تو شرکت

بچه ها خاستیم ماشین بخریم یکی پول داد بهمون گفت اصلا نمیخام بهم برگردونین  بعد ک چندبارم براش ...

خوب چرا همون پول ماشین رو که چند بار قبول نکرده بود ، نداد برای هدیه؟

ماشين رو برای شما گرفته؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...