2777
2789
عنوان

بیایین بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 68 پست
این جا ادم یه حس خورد شدنی جلو اون خواهرشوهره داره که حرصش درمیاد که حق داری.بعدم برام جالبه اینکه ز ...

اره واقعا من جلوش کم اوردم 

اره عزیزم راضی بودم ولی حقم‌بود خودمم باشم اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا من جلوش کم اوردم  اره عزیزم راضی بودم ولی حقم‌بود خودمم باشم اونجا

حرفت کاملا حقه ببین شوهر منم خیلی تحت تاثیر خانوادشه این مسیله واقعا ازاردهندس امیدوارم بتونی حلش کنی تااول راهی

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
حرفت کاملا حقه ببین شوهر منم خیلی تحت تاثیر خانوادشه این مسیله واقعا ازاردهندس امیدوارم بتونی حلش کن ...

ادم با یه دل پر امید ارزو ازدواج میکنه و تلاش میکنن برای یه زندگی مشترک ولی ادم حالش گرفته میشه که تو تصمیمای زندگیش هیچ نقشی نداشته باشی 

ادم با یه دل پر امید ارزو ازدواج میکنه و تلاش میکنن برای یه زندگی مشترک ولی ادم حالش گرفته میشه که ت ...

هعیی اره والا

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اخه دفعه اولشم‌نیست که منو نادیده گرفته

پس اگه چندمین باره که تکرار کرده دیگه خیلی زیرکانه باید وارد عمل بشی 

منم خیلی عجولم و بدون سیاست پیش میرم همیشه هم ناراحت میشم

کاش یه گروه بزنیم سیایتهای خانومانه یاد بگیریم

پس اگه چندمین باره که تکرار کرده دیگه خیلی زیرکانه باید وارد عمل بشی  منم خیلی عجولم و بدون سی ...

اره مثلا همون خواهرشوهرم یه سیاستی داره ک نگو همیشه  دیدم چجوری متلکاشو با با حرفاش میرسونه

اره مثلا همون خواهرشوهرم یه سیاستی داره ک نگو همیشه  دیدم چجوری متلکاشو با با حرفاش میرسونه

وااای دقیقا خواهر شوهر منم خیلی رو همسرم تاثیر میزاره🤕

در ظاهر انگار طرف منو میگیره ولی بعدا کاری که خودشون میخوان رو میکنن