2777
2789

من باردارم.وشک دارم به دکترم.نگرانم‌ میگم نکنه قرص کم یا زیاد مصرف کنم.شما چی میخورین؟توبارداری چی خوردین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه خودم ن شوهرم مینور نیستیم ولی پسرم۲سالشه میخوره

میشه بگی چیه چطوره در موردش؟

ببخشید

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

من نه خودم ن شوهرم مینور نیستیم ولی پسرم۲سالشه میخورهمیشه بگی چیه چطوره در موردش؟ببخشید

هیچی فقط ی نوع کم‌خونی هستش ک نمیشه قرص اهن بخوری.چون بدنت اهن ذهیره نمیکنه.بنابراین باید اسیدفولیک بخوری

من نه خودم ن شوهرم مینور نیستیم ولی پسرم۲سالشه میخورهمیشه بگی چیه چطوره در موردش؟ببخشید

چیز خاصی نیست نگران نباش

ولی یا خودتون یا همسرتون مینورید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تا میتونی جیگر و این چیزا بخور و فولیکم مصرف کن

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنیننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

هیچی فقط ی نوع کم‌خونی هستش ک نمیشه قرص اهن بخوری.چون بدنت اهن ذهیره نمیکنه.بنابراین باید اسیدفولیک ...

واس بچه ها چطوره؟

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

چیز خاصی نیست نگران نباشولی یا خودتون یا همسرتون مینورید

والا دوتامون آزمایش دادیم نیستیم نمی‌دونم چطور شده

فقط خودم سربارداریش کم خون بودم 

چی‌میخوره

هیچی مصرف دارویی چیزی نمیکنه