2777
2789
عنوان

بیایین بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان کار خاصی نکرده یه زنجیر رفتن بفروشن ولی اگه تو همه مسائلتون اونو دخالت میده باهاش صحبت کن بگو دوس ندارم کسی بفهمه ما چیکار میکنیم.زندگی من و توئه و خودمون دوتا فقط میتونیم راجبش تصمیم بگیریم خواهر تو توی زندگی من و تو هیچ جایی نداره.مث اینه ک من کاری ک از قبل به تو گفتمو انجام بدم بدون این ک باز اطلاع بدم بهت

به طور صد در صد حق با شماست عزیزم بعضی از خواهرا خیلی پر رو هستن خب بگو برو با زنت برو چه پاشده باها ...

عین شوهر منه همه تصمیماتشو خواهر گوهش میگرفت جونم در اومد تا ادم شد

بچه ها خاستیم ماشین بخریم یکی پول داد بهمون گفت اصلا نمیخام بهم برگردونین 

بعد ک چندبارم براش بردیم قبول نکرد 

دیگه بچه ش بدنیا اومده بود ماهم‌گفتیم کادو میبریم براش اندازه پولش سکه میخریم 

درسته حق با شماست باید حداقل یه تماس میگرفتم چقدر عجله ای بوده که نتونسته تماس بگیره ولی بنظرم ش ...

آقا من این اکانتو چند سال پیش درست کردم دیگه گمش کرده بودم الان یافتمش

خوش آمد نمیگید🙈🤗

بچه ها خاستیم ماشین بخریم یکی پول داد بهمون گفت اصلا نمیخام بهم برگردونین  بعد ک چندبارم براش ...

سهی کن طلا نفروشی شوهرت خودش بده و گرنه براش عادت میشه.سرای ن قضایا هم خودتو ناراحت نکن ولی یجور بهش بفعمون که کارای اینجوری باهم باشیم بهتره

قسمت مشورت رو که مسلما حق باشماست.

ولی چقدر عحیبین شما.

چرا باید زنجیر شما رو بفروشه و هدیه بده به کس دیگه؟

مغزم هنگ کرده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
به طور صد در صد حق با شماست عزیزم بعضی از خواهرا خیلی پر رو هستن خب بگو برو با زنت برو چه پاشده باها ...

دلم میخاست پیام بدم بهش بگم چرا به برادرت نمیگی بجایی بیاد با تو مشورت کنه بره با زنش مشورت کنه