2777
2789

من یبار با شوهرم رفته بودیم مسجد

تو حیاط مسجد بودیم ک ی خانومه اومد بهم گفت میشه موهاتو از پشت جمع کنی اینجا مسجده گناه داره و فلان ( موهام خیلی بلنده تا کمرمه)

من اینجور مواقع سریع ناراحت میشم چون خوشم نمیاد کسی از پوشش و ظاهرم ایراد بگیره

فقط گفتم ن متاسفانه نمیشه ک شوهرم پرید تو حرفم گفت خانوم برو ، خانوم من ایمانش خیلی قوی تر از این حرفاس ک شما از ظاهر قضاوتش کنی.

نمی‌دونم چرا این انقد ب دلم نشسته شاید چون انتظار اینو نداشتم ، اگه داداشم یا بابام بود دعوام میکردن و میگفتن اگه حجابتو رعایت میکردی اینطوری نمیشد آبرومونو بردی و وقتی دیدم شوهرم تو همچین شرایطی پشت من در اومد اصلا حس خیلی خوبی داشتم🥺🥺🥺🥺

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

عزیززززممممممممممممممم

چه حس قشنگی

پایدار باشید

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد زیاد بوده ک از دستم در رفته😁😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

چ حس قشنگی

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

حراست دانشگاه 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

عزیززززمممممممممممممممچه حس قشنگیپایدار باشید

فداتشم مرسی

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

یه زنه تو سرویس بین راهی مشکوک میزد بعد فهمیدیم دزده از شانس ما مامانمم رفت تو 

وای 

هیچی گفتیم الان هرچی طلا داره خفت میکنه

بعد بابام با قفل فرمون رفت سراغ طرف ک طرف خودش در رفت 😅