2777
2789

من یبار با شوهرم رفته بودیم مسجد

تو حیاط مسجد بودیم ک ی خانومه اومد بهم گفت میشه موهاتو از پشت جمع کنی اینجا مسجده گناه داره و فلان ( موهام خیلی بلنده تا کمرمه)

من اینجور مواقع سریع ناراحت میشم چون خوشم نمیاد کسی از پوشش و ظاهرم ایراد بگیره

فقط گفتم ن متاسفانه نمیشه ک شوهرم پرید تو حرفم گفت خانوم برو ، خانوم من ایمانش خیلی قوی تر از این حرفاس ک شما از ظاهر قضاوتش کنی.

نمی‌دونم چرا این انقد ب دلم نشسته شاید چون انتظار اینو نداشتم ، اگه داداشم یا بابام بود دعوام میکردن و میگفتن اگه حجابتو رعایت میکردی اینطوری نمیشد آبرومونو بردی و وقتی دیدم شوهرم تو همچین شرایطی پشت من در اومد اصلا حس خیلی خوبی داشتم🥺🥺🥺🥺

🌸💓🦢🫀🩰

عزیززززممممممممممممممم

چه حس قشنگی

پایدار باشید

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد زیاد بوده ک از دستم در رفته😁😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

حراست دانشگاه 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه زنه تو سرویس بین راهی مشکوک میزد بعد فهمیدیم دزده از شانس ما مامانمم رفت تو 

وای 

هیچی گفتیم الان هرچی طلا داره خفت میکنه

بعد بابام با قفل فرمون رفت سراغ طرف ک طرف خودش در رفت 😅