2777
2789
عنوان

🌟تاپیک مخصوص بچه های طراحی دوخت و طراحی لباس🎨👗

| مشاهده متن کامل بحث + 41790 بازدید | 310 پست

سلام عزیزم خوشحال میشم جواب بدی من چندماه دیگه اناخاب رشتمه میخام فنی طراحی دوخت برم میخام ببینم ژوژمانو اینا چجوری از همون روزای اول شروع میشن یا فقط سال دوازدهم معدلت چند بود بعد ریاضی و علوم و اینا چجوری بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوشحال میشم جواب بدی من چندماه دیگه اناخاب رشتمه میخام فنی طراحی دوخت برم میخام ببینم ژوژ ...

سلام عزیزم 

ژوژمان پایان هر ترم هستش بر اساس کارایی که آموزش میبینی پروژه تحویل میدی

برای مدرسه میخوای انتخاب رشته کنی؟

من با معدل ۱۹.۸۰ تقریبا رفتم این رشته همچیز خوب بودم بر اساس علاقه رفتم این رشته

سلام رشته طراحی لباس چه کتاب های دارهو چه چیزایی یاد میدن چند روز در هفته کلاس داره؟

سلام جواب سوالات تو تاپیک هست

اینم که چندروز کلاس داره نمیدونم چون بر اساس درس‌هاییه که مدیر گروه براتون انتخاب و چیدمان میکنه برا هر دانشگاه و هر سال فرق داره

سلام ممنون میشم جواب بدین 

من دهم خسابداری رو تموم مردم و چون علاقه ای ندارم و از اول به زور رفتم میخوام تغییر رشته بدم به طراحی دوخت 

طراحیم خیلی خوبه و به همه چیش علاقه دارم 

فقط الان اخر های تیر ماهه بنظرتون میتونم تو دوماه دهم طراحی دوخت رو یاد بگیرم که شهریور امتحان بدم ؟ 

و از طریق این رشته میشه مهاحرت کرد ؟ میشه توضیح بدید ممنون

سلام خیلی ممنونم از تو ضیحاتتون، خیلی ممنون میشم اگه به سوال منم جواب بدین، راستش امسال انتخاب رشته دارم و میخوام طراحی دوخت بزنم، اما میترسم آنلاین شه و چیزی تو مدرسه یاد نگیرم، بخاطر این موضوع دودلم کرده، دوست دارم مزون بزنم، بنظرتون این رشته برم یا گرافیک؟ خوشحال میشم اگه جواب بدید❤🙏🏻

سلام ممنون میشم جواب بدین من دهم خسابداری رو تموم مردم و چون علاقه ای ندارم و از اول به زور رفتم میخ ...

سلام عزیزم خیاطی اونقدرا راحت نیست و باید با صبر براش وقت بزاری

نمیدونم واقعا ولی بنظرمن نمیشه کامل یادگرفت تو این زمان

سلام خیلی ممنونم از تو ضیحاتتون، خیلی ممنون میشم اگه به سوال منم جواب بدین، راستش امسال انتخاب رشته ...

سلام عزیزم

چرا فکر میکنی آنلاین میشه؟ آنلاینم بشه گرافیکم مثل طراحی دوخت حضوریش قطعا بهتره

اینکه کدومش بری واقعا بحث علاقس 

سلام عزیزم چرا فکر میکنی آنلاین میشه؟ آنلاینم بشه گرافیکم مثل طراحی دوخت حضوریش قطعا بهترهاینکه کدوم ...

من هر دو رو دوست دارم اما موندم کدومو برای رشته انتخاب کنم و کدومو واس سرگرمی انجام بدم، از نظر شما تو دنیای امروز برای گرافیک کار هست؟ بخاطر این موضوع من طراحی دوخت رو انتخاب میکنم، باز موندم کدوم، شما که خوندین ارزششو داشت؟ ممنون میشم جواب بدید ❤

من هر دو رو دوست دارم اما موندم کدومو برای رشته انتخاب کنم و کدومو واس سرگرمی انجام بدم، از نظر شما ...

بنظر من گرافیک بیشتر بازار کار داره باز به شرایط خودتون و شهری که زندگی میکنین هم بستگی داره

خوب تحقیق کن بعد انتخاب کن 

سلام عزیزم میدونم خیلی از تایم تاپیکت میگذره ولی سوالم ضروریه

رشته طراحی مد یا طراحی داخلی برای مهاجرت مناسبه ؟ میتونم با این مدرک راحت مهاجرت کنم ؟

تو کانادا رو بورسه؟ 

ممنون میشم اگه جوابمو بدی🫠

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛