2777
2789
عنوان

🌟تاپیک مخصوص بچه های طراحی دوخت و طراحی لباس🎨👗

| مشاهده متن کامل بحث + 41791 بازدید | 310 پست

سلام عزیزم من رشته دانشگاهیم به چیز دیگس اگه بخوام بیرون آموزش ببینم طراح های خوب که اموزش میدن رو میشناسی؟و اینکه اگه طراحی لباس رو بدون دانشگاه یادبگیری بازهم درامد داره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر هسی؟

من لیسانس و دیپلم غیر مرتبط دارم ولی دیپلم فنی خیاطی گرفتم تقریبا ۱۰ سالی هس کار میکنم. میخوام برم موسسه خصوصی طی ۲سال و چند ماه مدرک طراحی لباس بگیرم کار با نرم افزار و فیگوراتیو و اینا هم یاد میدن. به نظرت میتونم وارد بازار کار بشم؟ بازار کارش چطوریه؟

سلام میشه جواب سوالم و بدی الان که ثبت نام کردی احتمالا یه ساله که دانشجویی راضی هستی و تونستی خودتو ...

سلام عزیزم بله خیلی هم عالی هست خیلی ها هم سن من هستند و بعد چند سال دوباره شروع به درس کردند فقط سختیش تو اینه که با بچه و کار و ...داریم درس می‌خونیم من الان دارم برای ترم ۴ ثبت نام می کنم

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
سلام عزیزم من رشته دانشگاهیم به چیز دیگس اگه بخوام بیرون آموزش ببینم طراح های خوب که اموزش میدن رو م ...

سلام عزیزم

سحر خانزاده و یاسمن شایگاه رو میشناسم عالین

بله عزيزم خیلی وقتا تجربه و مهارت اهمیت داره تو بازار کار

میشه لطفا اسم دانشگاهتون رو بگید و اینکه تو کدوم شهر هستیدو نحوه ورود به دانشگاه با کنکور رفتید یا ش ...

نمیدونم قبلا گفتم یانه ولی ترجیح میدم نگم عزیزم خصوصا اینکه تاپیک به عنوان‌ اولین سرچای گوگل بالا میاد

شرط معدل بودم

سلام استارتر هسی؟من لیسانس و دیپلم غیر مرتبط دارم ولی دیپلم فنی خیاطی گرفتم تقریبا ۱۰ سالی هس کار می ...

سلام عزیزم اره ممکنه

کلا نمیشه از قبل چیزی رو پیشبینی کرد ‌کار خیلی وقتا شانسی پیش میاد حتی 

کار بگیره و جای خوبی باشه درآمد خوبه قطعا

من طراحیم زیاد خوب نیست ولی میخوام برم این رشته ایا میتونم موفق شم؟ راستش من علاقه خیلی زیادی به بافت مو اینجور کار ها دارم اما توی رشته های هنرستانی همچین چیزیایی نیست و طراحی دوخت رو انتخاب کردم ازش بدم نمیاد به نظرم باحاله ولی میترسم وقتی برم سراغ طراحی هاش نتونم یا وقتی بشینم پشت چرخ نظرم عوض شع واقعا نمیدونم و اینکع به جز چرخ که الان حدود ۲۰ ۳۰ تومه

باقی وسایلش چقدر میشه؟

سال یازدهم و دوازدهم بازم به همین اندازه خرج و مخارج داره یا بیشترش تو دهمه؟

نمیدونم قبلا گفتم یانه ولی ترجیح میدم نگم عزیزم خصوصا اینکه تاپیک به عنوان‌ اولین سرچای گوگل بالا می ...

من امسال انتخاب رشته دارم و میخوام از کار و دانش برم

میشه بگی طراحی دوخت کار و دانش چه فرقی با فنی حرفه ایی داره؟ 

چه چیز هایی یاد میدن به بچه ها؟

کدوم بهتره؟ کار و دانش یا فنی حرفه ایی؟

من به بعضی ها گفتم کلی گارد گرفتن که نه نرو کار و دانش حداقل برو فنی حرفه ایی و فلان... و الان من واقعا نمیدونم باید چکار کنم

من طراحیم زیاد خوب نیست ولی میخوام برم این رشته ایا میتونم موفق شم؟ راستش من علاقه خیلی زیادی به باف ...

عزیزم پستای بالاتر تقریبا درباره اینا صحبت کردم

خیلی به علاقت بستگی داره و قطعا با علاقه میتونی بهتر نتیجه بگیری و من نمیتونم بگم موفق میشی یان!

خرجشم پارچه،،،وسایل طراحی مثل مقوا،،،مارکر،،،گواش و....

من امسال انتخاب رشته دارم و میخوام از کار و دانش برممیشه بگی طراحی دوخت کار و دانش چه فرقی با فنی حر ...

کار و دانش تو دوره ما شامل دوخت بود فقط ولی فنی طراحی و دوخت هستش

یعنی هم طراحی داره هم دوخت

درباره یادگیری ها بالاتر گفتم چی یاد میدن دقیقا

من خودمم از کار و دانش رفتم با وجود معدل بالا و راضی بودم اما اگه علاقه داری طراحی رو کنار دوخت یادبگیری برو فنی