2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون وابسته به خانوادشه؟؟

905 بازدید | 38 پست

سلام 

لطفاً خانم های که این تجربه دارند بیان 

همسرتون به مادر و خواهرهاش تا چه حد وابسته است؟؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد من،ولی نمیخاد قبول کنه

منم توی عقدم متوجه این موضوع شدم 

وقتی نامزدی کردیم من خیلی خوشحال بودم شوهرم ناراحت بود به مادرش می‌گفت ازدواج کنم کی بیام به شماها سر بزنم؟!

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

شوهر احمق من که خودشم قبول نداره

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
تا حدی وابسته است که درصورتی با من خوبه که من با اونها خوب باشم اگر رسمی باشم باهام خوب نیست

وای منم تا با اونا تغییر رفتار میدم 

میاد پا پی من میشه

مادرش فوت شده مثلا سرمزار باهاش نرم سگرمه هاش می‌ره توی هم 

ولی آخه مشکل از خودشه 

فک کن خواهرهاش متاهلن زنگ میزنه می‌ره دنبال اونا تا باهم برن مزار از آنجا هم دورهم جمع میشن تا ۱۱ شب 

با خواهرش هر روز تلفنی حال و احوال میکنن ، به مادرش هم نزدیکیم هر روز سر میزنه نیم ساعت یه ساعت ، کاری هم گاهی داشته باشن انجام میده همراهی میکنه

مشکلی ندارم خللی تو زندگیم پیش نیومده

عجب 
در حدی که دوازده ساله زن و شوهریم هنوز با من در مورد مسائل زندگی مون مشورت نمی کنه 😒، در مورد زندگی ...

وای این مشکل من تا حدودی دارم 

هرکاری برای زندگیمون میکنیم اونارو درجریان میزاره 

برای تمام خریدهای جهیزیه مون تک تک اونارو همراهش آورد

دیگه کلافه شدم