2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد باهاشون در ارتباط نیستم ولی ظاهرا راضین 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

بعضیاشون که محدودیت ندارن و مستقلین کیف دنیا رو می کنن.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

به گفته دوست بالایی تو دلشون نیستم ولی همشون موفق و شاد .همش مسافرت و تفریح .سه تاشونم که ایران نیستن.سه تا دختر خاله سه تا دختر دایی و شش تا از دوستای صمیمی مجردن بالای چهل سال ولی همه استاد دانشگاه و شغلای رده بالا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

برادرم با هزار بدبختی براش نامزدی گرفتیم کلی بریزو بپاش . خرج برو بیا مهمونی 

بعد 6ما درآمده میگه میخوام جدا شم حس بدی دارم انگار تو زندانم من زندگی مجردی و میپسندم بیچاره نامزدش البته خدا دوسش داشت....