2777
2789

سلام، خب بعضیا در جریان هستن من یه مادر ۲۸ ساله هستم که یه پسر کوچولو دارم ۲سال و نیمش هست و به شدت شیطون و لجباز خب متأسفانه من اعصاب ضعیفی دارم و از کوره در میرم حتی شده بچمو کتک زدم😔😔الهی بمیرم حتی یادمه گفت مامان نه نزنم منو نزن😔😔😔شوهرم همیشه باهام دعوا میکرد البته بعداز چند مشاوره و معرفی پیج های روانشناسی خب دارم خیلی رو خودم کار میکنم و دوست دارم خونسرد و صبور باشم یه مادر صبور و خوب و یه همسر خوب، دارم خیلی سعی میکنم تو رو خدا برام دعا کنید که حال خودم خوب باشه همیشه و زندگیم رو بهتر کنم و بچمو داغون نکنم⁦🙏🏻⁩دارم سعی میکنم با توکل به خدا، برام دعا کنید، ممنون میشم⁦♥️⁩⁦🙏🏻⁩😊یه صلوات برام بفرستین⁦♥️⁩

آفرین عزیزم چه زن قوی هستی میتونی شخصیت خودتو صبور تر کنی

تو قراره مادر یه بچه بشی تا بزرگ شه و بعدش همراهیش کنی شاهد لحظات خوب وبد زندگیش باشی پس تو خیلی باید قوی تر بشی چون امانت خدا دستته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز الان بچه شما متوجه حرفهای شما میشه 

پس وقتی گریه می‌کنه ،بهونه میگیره خودتو هم قدش کن بهش بگو وقتی بچها گریه میکنن مامان باباها متوجه نمیشن ک چی میگن آروم باش و بگو چی میخای 

مطمعن باش درست میشه 

و خودتم ک مشاوره رفتی ب امید خدا بهتر میشی❤️

نمیخام کارت رو تایید کنم ولی خو ی موقع ها پیش میاد ک پدرمادرا بچهاشون رو‌تنبیه کنن🥺🥺

عزیزم واسه اینکه قدر پسرتو بدونی چند روز برو خونه مادرت فکر کن واسه قهر رفتی وپسرت رو با خودت نبر اونموقع هم ارومتر میشی هم اینکه تو رفتارات تجدید نظر میکنی بعد که بر گشتی خونه رفتارت با پسرت هم خیلی بهتر میشه

دوست عزیز الان بچه شما متوجه حرفهای شما میشه  پس وقتی گریه می‌کنه ،بهونه میگیره خودتو هم قدش ک ...

بله اما من متأسفانه همیشه کتک میزدم😔اما دیگه نمی‌خوام دارم رو خودم کار میکنم